10.05.2009, 22:13 | #21 |
|
Cevap: Erzurum
|
4 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
11.05.2009, 00:25 | #22 | |
|
Alıntı:
Katkılarından dolayı teşekkür ederim Lalecim çok beğendim... Devamınıda beklerim
01.06.2009, 09:38 | #23 |
|
Yahu bi çarşısını gezelim dedik iliklerimize kadar donduk ben böyle soğuk görmedim ha bi de yolda arabayla giderken yayalar arabalara aldırış etmiyor onlarda sanki arabaymışcasına hareket ediyor bi de kornaya basıpta hatasına yüzüne vurduğun zaman üstüne yürüyorlar
|
Smashmouth'in Mesajına Teşekkür Etti |
01.06.2009, 14:15 | #24 |
|
Baska bişe kaldımı Smashmouth
Genel konuşmak oluyomu yanii Beğenmediysen bidaha gitmezsin olur biter Koca memleketten aklında kala kala bunlarmı kaldı Hee unutmadan Karslımısın sen Smashmouth
02.06.2009, 09:28 | #25 | |
|
Alıntı:
O Kars'lısın espirisini anlayamadım ama değilim ramsesin dediği gibi Kayseri'liyim Erzurum'u hiç gezemedim ters zamana denk geldi o yüzden memlekette bunları yaşadım |
|
2 Üyemiz Smashmouth'in Mesajına Teşekkür Etti. |
02.06.2009, 15:10 | #26 |
|
gözünü sevdiğimin İzmir'i
|
25.09.2009, 19:09 | #27 |
|
Sen hiç egeli oldun mu Erzurum’ da, Dedin mi değer değmez ayağın toprağa, “Vakit bir gelsin uçakla, uçarak gideceğim uzaklara” Her güneş doğuşunda, Hatırlamaya çalıştığın tek ders oldu mu coğrafya, Kaç dakika sonra egede olacağını hesaplamak adına. Anlamaya çalıştın mı bilmediğin şiveyi, Bir sürü soru işaretleriyle kafanda. İlk kez ihtiyaç duydun mu çizmeye, mantoya. Dinlerken Sezen’ in “gülümsesini “ “hiç tanımam ama, şarkı yazmış bana” Dedin mi sen Erzurum’da. Anlattın mı egenin turuncu turunçlarını şaşkın bakışlara, Çizdin mi kerevizi, enginarı kağıtlara, Diline dolamışken ege türkülerini, Bir anda merak saldın mı Erzurum barına. Tanıştın mı kıtlamayla, Her seferinde yedin mi kıtlata kıtlata. Daha yürümeyi bile beceremezken buzda, Eksi kırk derecede ateş düştü mü yüreğinin tam ortasına. Sen hiç aşık oldun mu Erzurum’ da. Kışın en soğuğunda, Bekledin mi sevdiğini buzlu camların ardında. Vakit gelip çattığında, İlk günü hatırlayıp, uçakla uçtun mu uzaklara, Kalbinin yarısını bırakıp doğuda, Sen hiç egeli oldun mu Erzurum’ da. Şadiye Yakışkan [media]http://s22.divshare.com/launch.php?f=8641225&s=47b[/media]
08.10.2009, 00:51 | #29 |
|
Şiir güzelmiş. Müzik de öyle. Teşekkürler paylaştığınız için...
08.10.2009, 00:53 | #30 |
|
Huuu, ne şiiri?
Asıl konuya bakalım.. Koskoca Erzurum şehrimizin konusu...
Etiketler |
erzurum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |