10.02.2014, 00:30 | #11 |
|
Cevap: Doğu Anadolu'da Görülmesi Gereken En Güzel Yerler
Bilgilendirme için teşekkürler Canan. |
16.02.2014, 13:15 | #12 |
|
Canancım ne güzel bir konu hazırlamışsın. 4- 5 yıl önce Sarıkamış' a gitmiştim. Kars' ı görmeden, alandan doğruca Sarıkamış' a gitmiştik. 3 hafta önce tekrar gidip 8 gün geçirdiğimizde, bu sefer bir gece Kars' ta kalıp, keşif yaptık. Bayıldım bayıldım. Kaleye çıktığınızda şehri kuş bakışı izleyebiliyorsunuz. Ruslardan kalma harika taş binalar var. İnsanı muhteşem güzel, sıcak, çağdaş. Çok etkilendim onlardan. Sarıkamış ise ülkemizdeki çoğu kayak merkezini görmüş ve yaşamış biri olarak söylüyorum; bence en güzel kara ve pistlere sahip bir merkez. Kış sporlarıyla ilgilenen herkesin bir kez gidip oraya yaşamasını yürekten diliyorum. Tekrar teşekkürler harika konu ve sunum için...
16.02.2014, 13:58 | #14 | |
|
Alıntı:
16.02.2014, 14:02 | #15 |
|
Öğrenme güçlüğü ile ilgisi yok, kendini vermeme, istek duymama var.
06.04.2014, 14:47 | #16 |
|
Lion, eklediğin resimler güzelmiş teşekkürler...
|
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
08.12.2015, 00:32 | #17 |
|
İshakpaşa sarayını 4 yıl boyunca bazen uzaktan, bazen yakından, bazen de içeriden gördüm. Ancak benden çok önce yenileme çalışması vardı, ben 4 yıl kaldım devam etti, belki de devam ediyordur.
Bilgilendirme için teşekkürler.
14.02.2016, 20:30 | #18 |
|
|
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
14.02.2016, 22:09 | #19 |
|
Ellerine sağlık, teşekkürler Canan.
|
6 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti. |
17.08.2016, 20:49 | #20 |
|
Türkiye'nin dört bir yanından tarih fışkırıyor...Doğusu ayrı bir güzel, batısı ayrı güzel... |
Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |