24.05.2010, 11:03 | #61 |
|
Cevap: Erzurum
Naim Hoca'dan... hazır Naim Hocanın bahsi geçmişken anlatmak istediğim bir anısı var.
Naim Hoca birgün Erzurumsporun maçını izlemeye gitmiş.Takımın durumu hiç iyi değil.Demişlerki hocam bir dua etsende takım galip gelse.Yenilirsek küme düşecez.Hocada ondan kolay ne var deyip hemen dua etmeye başlıyor.Her şey yolunda gidiyor,hakem maça 2 dk uzatma ekliyor derken son saniyede golü yemiş Erzurumspor ve takım küme düşmüş.Herkes sanki sorumlusuymuş gibi şaşkın şaşkın hocaya bakınca hoca şu unutulmaz lafı yapıştırıyor "uşahlar ben napayım,ben sadece 90 dakika için dua ettim.Gördünüz golü uzatmalarda yedik". |
2 Üyemiz sarperim'in Mesajına Teşekkür Etti. |
04.08.2012, 15:36 | #62 |
|
Eline sağlık çok güzel olmuş bir Erzurumlu olarak hele Aşkale yi görünce bir hoş oldum. Birdahakine Erzurum evlerinide ekle teşekkürler
04.08.2012, 21:30 | #63 |
|
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. Yemeklerden özellikle Cağ kebabı ve Kadayıf tatlısını çok severim. Erzurumlu olmaktan gurur duyuyorum
05.08.2012, 17:23 | #64 |
|
''Seni verene gurban olim''toprağım bir memleket bu kadarmı güzel anlatılır.Hele o şiirlerin Zekiye ablamın kendi ağzından dinledim bu şiiri
27.04.2014, 16:46 | #65 |
|
Off nerden girdim bu konuya yine Kadayıf dolmasıııı
Etiketler |
erzurum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |