28.04.2010, 23:14 | #1 |
|
Al Götür Günahlarımı
Al Götür Günahlarımı Bakire bir gölgenin içinde koklamıştım kır çiçeklerini Dur dememiştim hiç zamana Biliyordum akıp gitmeliydi an Sevdamıda götürmeliydi Cennetimin bakir cibinliğine ♥ Aşk birden doğ Aşk birden bat Beni yanına kat ♥ Al götür günahlarımı Ak teninden sıyırıp Yüreğindeki aç Sonsuz kuyunun içine at ♥ Düşten yumak oldun alıp gittin Günahları... Tenindeki bahçeden uzayıp gelirken Kuş dalları Çiçekler döküldü çıplaklığındaki Mavilikler nehrine Boğuldum bir balık oldum ♥ Aşk birden doğ Aşk birden bat Beni yanına kat ♥ Al götür günahlarımı Ak teninden sıyırıp Yüreğindeki aç Sonsuz kuyunun içine at Murat Yılmazyıldırım
29.04.2010, 05:22 | #2 |
|
Cevap: Al Götür Günahlarımı
Of bu şarkıyı Murat Yılmazyıldırım'dan canlı dinlemek lazım..Adam şarkıyı söylerken resmen yaşıyor, süper birisi ya... |
28.05.2010, 01:16 | #3 |
|
Cevap: Al Götür Günahlarımı
Oyy nasıl gözden kaçmış bu güzelim şarkı...
Ege'de olacaksın, akşam deniz kenarında olacaksın ve açacaksın bu şarkıyı Teşekkürler Seyyah.
Etiketler |
götür, günahlarımı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |