22.12.2013, 22:39 | #1 |
|
Baharatlı Salatalık Turşusu
|
22.12.2013, 22:58 | #2 |
|
Cevap: Baharatlı Salatalık Turşusu
Bunun içinde şeker var.
22.12.2013, 23:58 | #3 |
|
Yeni birşey daha duymuş oldum. |
23.12.2013, 00:33 | #4 |
|
|
23.12.2013, 00:37 | #5 |
|
Turşu zaten çok severim. Bu da bence değişik aromasıyla damak tadıma hitap edebilir. Denemek lazım.
Teşekkürler Canancığım. |
23.12.2013, 00:46 | #6 |
|
Turşunun her türlüsünü yerim. Bu tarifi hiç duymamıştım.
Paylaşım için teşekkürler Canan.. |
23.12.2013, 00:50 | #7 |
|
Şeker aromalı turşuları seviyorum.Bu tarifide sevdimde şu kavanoz kaynatma kısmı olmasa..
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!! Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!! |
5 Üyemiz Hasat'in Mesajına Teşekkür Etti. |
23.12.2013, 01:22 | #8 |
|
Buradaki (Almanya) turşular az şekerli. İlk geldiğim zamanlarda yadırgamıştım ama, şimdi çok seviyorum. İçerisine Duayen'in tavsiyesine uygun olarak, ince doğranmış kereviz sapları, mini soğanlardan ve hardal tohumu da koyuyorlar.
Bu tarifi uygulamanızı öneririm arkadaşlar... |
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
23.12.2013, 01:24 | #9 |
|
Kendimi şu an bu turşu gibi hissediyorum.
Paylaşım için teşekkürler, canım çekti.
Bunu okuyan kişi. Gülümse. Çünkü sen bunu hak ediyorsun. Seni üzenler belki bunun farkında bile değil. Gözyaşlarını kimse hak etmiyor. Kendini yıpratmak gidenleri geri döndürmeyecek veya olanları değiştirmeyecek. Bu yüzden gülümse. Gülümse ve iyi hisset. Farklılığının farkında ol. Bu dünyada bir eşin, benzerin yok. Bunu hisset. Gülümse. |
4 Üyemiz Karabiber'in Mesajına Teşekkür Etti. |
23.12.2013, 11:40 | #10 |
|
Baharatlar neysede şekeri biraz garipsedim, Başakça'nın dediği gibi bol sarımsağa alışkınım. Ama denemekten zarar gelmez seviyorum ben farklı lezzetleri tatmayı.
Teşekkürler Canan.
Etiketler |
baharatlı, çorba, kaşığı, salatalık, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |