|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
|
Seçenekler |
12.02.2012, 12:59 | #51 |
|
Cevap: Ezan'ın Türkçe Okunması
Biz(ben) burda İslam dinini ne kötülüyoruz ne de saf dışı bırakıyoruz. Ayrıca acaba o büyük çoğunlukta dediğiniz 100 de 100 kısmının dışında olan insanlar da var. Ki bu namazı kılanların ne kadarlık kısmı bilinçli yapıyor ki bu işi? Ezan türkçe okunsun diyenler günahkardır ya da namaz kılmaz diye bir hükmü nasıl veriyorsunuz? Bu konuda şunu diyebilirim ki ; evet ezan arapça okunuyor ve okunmaya devam edicektir, fakat arapça okunmasının yanında türkçe tercümesinin yapılması çok daha yararlı olucaktır. Eğer bu yanlışsa kuranın da türkçesinin,anlamının bilinmesi yanlış mıdır? Lütfen tek pencereden bakmadan, biraz olsun objektif düşünelim.
|
12.02.2012, 13:10 | #53 |
|
|
12.02.2012, 13:39 | #56 |
|
O değer yargıyı sen o cümleyi yazarken bana vermişsin. O hakka sahibim.
Kimse rajon keser gibi bir konuya girip, bu böyle böyledir, kimseyi de muhatap almıyorum diyemez. Forumun adı Forum Gerçek, rajon kesenler forumu değil. |
12.02.2012, 13:40 | #57 |
|
Bu konu kişisel atışmaya dönüşmeye başladı gibi.
12.02.2012, 13:46 | #58 |
|
Bir yönetici gibi davranmayı bil lütfen ve sadece burada yöneticilik haklarına sahipsin kişi ve forum etiğine uygun olmayan hal hareket hadise olursa gerektiği kadar müdaleni edersin... ! Ve bu lütfen duygularına yenik düşmeden tüm forum yöneticilerine bu yazdıklarımı okut ona göre karar al . ( Ne demek isabetli bir karar olmuş ) sen hangi hakla değer yargı yapıyorsun ? Olayı kişiselleştirmeye hakın yok ... ! Ben düşüncelerimi yazarken hiçbirkimseyi hedef almdım .. Keyifli forumlar ..
12.02.2012, 13:55 | #59 | |
|
Alıntı:
Uzun uzun yazarak yorulmayacağım. Ufak bir örnek; cümlede kullandığın ünlem işaretlerine bak. Bu yeterli sanırım. Ben ne kadar yönetici gibi davranmayı biliyorsam, senin de bir üye gibi davranmasını bilmen lazım. Yukarıdaki yazıma tekrar bak, yinelemiyeyim. Burada fikirlerini paylaşırsın ama asla rajon kesemezsin. |
|
12.02.2012, 14:49 | #60 |
|
Bu başlık iyice körler sağırlar birbirini ağırlar muhabbetine döndü ve tahammülsüzlük de devam ediyor....
arapça, belgesel, demokrat, ezanın, genelge, okunması, parti, seçimler, uygulama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |