|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
|
Seçenekler |
12.02.2012, 22:18 | #92 |
|
Cevap: Ezan'ın Türkçe Okunması
Rukia...
Yorumların gayet güzel, seviyeli ve saygılı... Huzur falan bozduğunu düşünme. *** Damon... Bugün okuduğum en güzel yorumlardan biriydi yazdıkların. (Bence) Teşekkürler...
12.02.2012, 22:29 | #93 | |
|
Alıntı:
12.02.2012, 22:32 | #94 |
|
Rukia...
Huzur bozduğunu sakın düşünme. burda kaç kişi okudu yazılanları, Banemine katılıyorum Yaşınla değil başınla düşünüyorsun, bu da çok güzel birşey, biz büyüklerinden bile daha olgunsun... Sakın değişme, hep böyle kal Banemin, ben de teşekkür ederim |
12.02.2012, 22:34 | #95 |
|
Rukia bu mesajına bende teşekkür ediyorum . Az evvel dediğim gibi netice olarak herkez fikrini yazıyor söylüyor . Kendi şahsıma huzurum kaçmadı öteyandan eğer huzur kaçmasına vesile olduysamda hepinizden özür dilerim ....
12.02.2012, 22:36 | #96 |
|
Yaralıyüz asıl ben konuyu uzatmadığın için çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.
.......... Damon düşüncelerin için teşekkürler, senin yazdığın yazı çok daha güzel |
12.02.2012, 22:37 | #97 |
|
Tamam, kaçan falan bişey yok...
Gerilim düşsün mevzuya devam
12.02.2012, 22:40 | #98 |
|
Sanırım sen bana kırıldın bak ben çok özür dilerim umarım birşekilde kendimi affetirebilirim
12.02.2012, 22:45 | #99 |
|
Ben kimseye kırılmadım ve umarım da kırmamışımdır. Sadece konunun kapanmasını istedim daha fazla uzatmaya gerek yok. Kendini affettirecek bir durum yok . Tekrardan iyi forumlar
|
12.02.2012, 23:00 | #100 |
|
Teşekkür ederim; iki komedi filmini arka arkaya izlemek doping yapmak gibi birşey, tavsiye ederim... Ezan ister Türkçe okunsun, ister Arapça eğer o hissi duyuyorsan ya da daha teknik olarak açıklayacak olursam namaza çağrı hususunda bir sıkıntı yoksa, eyvallah. Benim bu konu ile ilgili bir sorunum yok zaten; kaldı ki ben bu konu ile ilgili olan sıkıntısızlığımı açıklamak zorunda değilim. Bir şeyleri ispat etmek ya da açıklamak adına dine yakınlık ya da uzaklık derecemi deşifre etmek zorunda da değilim. Ne burada ne de başka bir toplulukta hiçkimseye hiçbir şey ispat etmek zorunda da değilim... Tekrar söylüyorum; bu başlıkta benim dikkatimi çeken farklı fikirlerin çatışma biçimi. Ne Ezan'ın Türkçe okunmasını savunanların dinsiz yerine konması doğru, ne de Arapça olarak okunmasını savunanların bağnaz ve yobaz yerine konması doğru. Ve bu başlıkta ikinci gruba girenler biraz daha şanssız sanki; sağlı sollu saldırılıyor ve teşekkürler de havalarda uçuşuyor. Bir grup içinde herkes aynı fikirde olmaya mecbur mu? Bu yazdıklarımın kime ya da kimlere cevap hakkı doğuracağı da umurumda bile değil... Eyvallah....
Etiketler |
arapça, belgesel, demokrat, ezanın, genelge, okunması, parti, seçimler, uygulama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |