![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Geçmiş olsun @Senfonim
Sağlık için bazen sevmesekte bişeyleri yemek gerekiyor.öncelikle gıdaya dikkat edince ömür boyu bazı ilaçlar kullanmamıza gerek kalmaz daha gençsin çabuk tedavi olursun sakın aksatma tedavini. Bu rahasızlıklar sırayla ilerliyor sonrası kansızlık, sonrası kemik erimesi ile son buluyor. |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Çok haklısınız..Gıdalarımıza dikkat etmek gerek ..bazen ediyorum bazen edemiyorum sanırım..yetişemiyorum gibi geliyor bazen hiç birşeye.. Ama daha gençsin yazmışsınız.. Nerden bildiniz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Kişi hissettiği yaştadır bu çocuk ruhun hiç solmasın ![]() Benden genç olduğunu düşündüm neden bilmem bazı paylaşımlarından heralde mesela daha ilk cümlendede demişsinya erken başlayabilir diye bekli ondandır ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Hepsini boşverelim dediğiniz gibi çocuk ruhumuzu kaybetmeyelim , taki ölene dek : ) Başka türlü çekılmez bu hayat ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]()
Teşekkür ederim
![]() Aynen öyle hayata güzel bakmak önemli gerisi teferruat. ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]()
![]() |
#18 |
![]() Her sabah yumurta yemeye başladığımdan beri b12 vitaminimde düşme olmuyor. |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
dikkat, eksikliğine, vitamin, vitamini |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |