![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Grup Vitamin Album - Best Of Vitamin *** Gözlerim yaşlanmış,sesimde kısık Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Felek yanlış yapmış kafam da atık Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Minibüsde,otobüsde ve taksilerde Radyolarda,tey(i)plerde ve kasetlerde Yolda,işte,sağda,solda ve de evlerde Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Aslan sütü içerken genzime kaçtı Verem etti yar beni ellere kaçtı Kafamdaki beyaz tel sayısı kaçtı Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Minibüsde,otobüsde ve taksilerde Radyolarda,tey(i)plerde ve kasetlerde Yolda,işte,sağda,solda ve de evlerde Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Bende bu dağların nesine geldim Gecenin bu saatinde ne işim vardı? Gitar dinliyordum rakı içiyorum Saat sabahın üç buçuğu Dondum, dondum emmoğlu Batsın bu dünya Ben doğarken ölmüşüm Durdurun dünyayı inecek var Hamiyet'i çağırın binecek var Binecek var Binecek var. Aşkı kim icat etti? Radyoyu, Televizyonu? Ya suyun kaldırma kuvvetii kim buldu? Dünyanın döndüğünü söylüyor galile, Benim için durdu. Bir de sen vur zalim. Zaten allah vurdu. -Bakkal Emmi Bakkal Emmi vicdanın var mı? -Var var -Kalbin var mı? -Var var -Sevgin var mı? -Var var -E ne duruyorsun? -Ne yapayım? -Jilet atsana, Kendini çızsana ***
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
arabesk, çatık, dinliyorum, grup, vitamin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |