![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#2 |
![]()
8 yaşında durumundan dolayı intihar etmeyi göze almış bir çocuk.
İnsanın hareket etmesi için en önemli 4 uzuvunun da olmaması, düşününce intihar etmek için geçerli bir sebep olarak görünse de, hem ailesi tarafından bu durumu kabul etmesi için ikna edici konuşmalar, hem de başarılarında gördüğü takdir, bir de buna sevdiği insan ile evlenmesinin eklenmesi hayata bağlanmasını sağlamış sanırım. İçimi hüzün kaplamadı değil. Böyle olan kişilerin yaşam sevincinin ve anlamının çok daha fazla olmasını dilerim. Teşekkürler konu için Sultan. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gıpta edilecek bir örnek helal olsun diyebiliyorum ancak tüylerim diken diken oldu
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çok duygulandım videoyu izlerken
Helal olsun sana.
![]() |
#5 |
![]()
Sıcacık gülümsüyor ve çok karizmatik.
Hayatında sınırlara yer vermeyip mücadeleci ve cesur duruşu bir çok kişiye umut ışığı aşılıyor. Her ne olursa olsun yaşama sımsıkı kenetlenmek bu olsa gerek. Yüreğinde engel tanımayan insanları her zaman takdir etmişimdir. Teşekkürler Sultan.
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eee tabi bu başarıda çevre faktörü ön plana çıkıyor, onu hayata bağlayan ailesi ve çevresi,
Maalesef bizim toplumumuzda engelliye bakış açısı biraz sakat olunca uygar ülkelerle aramızdaki fark hemencecik fark ediliyor |
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
Resmen kendimden utandım..
![]() Kolum bacağım olmasına rağmen onun yaptıklarının onda birini yapmamışımdır. Eşi de ne kadar güzel. Hayata yine bir adım öteden bakmamı sağladın Sultan. Teşekkürler... |
![]() |
5 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#8 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#9 |
![]() Aman be Perizad akşam akşam gardımı düşürttün..
![]() |
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hay Allah ya, şiştim ağlamaktan .... Alacağın olsun Perizad
![]() Bravo adama, azmine, umutsuzluğa, kararsızlığa düşmemesine ... Ayakta alkışlıyorum kendisini. Şu an karşımda olsa, ona kocaman sarılırdım ... Teşekkürler paylaşım için. |
![]() |
4 Üyemiz Damon'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
başla, canla, nick, sarılan, sıkıcı, vujicic, zaman |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |