![]() |
![]() |
#21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu gün dünya şiir günü. Fonda Keman sesi demişsiniz ama Piyano 'da eşlik ediyor. Çok beğendin elinize emeğinize sağlık sevgilerimle kutlarım başarılarınızın devamını ve tekrarını dilerim.
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kesilsin tüm sesler,
Dursun zaman Fonda sadece bir keman Dola kollarını boynuma Olmasın başka duyan Şarkılar var ya hani Anlamlarını bilmeden sevdiğimiz Sesin kıvrılıp büküldüğü yerde Islanır ya gözlerimiz Ve sadece hissederiz... Kendimizce bir hikaye yazarız üstüne İlla seni yerleştiririm bir yerine Hep mutlu son yazarım Başlayıpta bitirdiğim Bir hikayem olsun isterim... Şimdi susmalı sesler Ve zaman durmalı Fonda yine bir keman Sadece fısıldamalıyım kulağına Olmasın başka duyan. Hayalimde dokunmak ellerine Ve.. Dalıp gitmek gözlerine... Dönmesi için gerçeğe Beklediğim her saniyeye değer Ama bilirsin... Hayat, Sahip olduklarımızın dışında Kalanlarmış meğer... Gel artık Korkularımdan arındır gülüşünle Erteleme artık yeter Gözlerim kenetlensin gözlerine Sadece onlarla cevap ver İhtiyacın yok uzun cümlelere Sustu işte sesler, durdu zaman Fonda yine bir keman Kollarını dolamışsın boynuma Ve fısıldıyorum kulağına... "Hayatım, ol artık hayatımda..." Banemin...
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
fonda, keman, sadece |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |