![]() |
|
Diğer Köşe Yazıları Ülkemiz Yazarlarının Ulusal Basında Yazdıkları Köşe Yazıları ve Bizlerin Yorumları |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Merdan Yanardağ: Bir Devlet Geleneği Çöktü!
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
Ben çöktü olarak bakmıyorum olaya, çökmesi için cunhuriyete karşı ortaya koydukları antitezin çok güçlü olması gerekir, oysa bakıyorsunuz; anti tez diye ortaya koydukları yeni Türkiye modeli derme çatma bir kulübeden ibaret, kabineyi doldurdukları tüccarlar bile aslında çökenin AKP zihniyeti olduğunun göstergesi, o nedene ben çöktü demekten çok reklâm arası demeyi terciih ediyorum reklamlar sıkıcıdır ama uzun sürmezler.
![]() Adına sistem dedikleri bu derme çatma kulübenin hem de 21. yüzyılda uzun süre ayakta kalması mümkün değil, özetle bu sistem parlamenter sistemin bir alternatifi asla değil, bakalım bunu yaşatabilmek için hangi saçmalıkları deneyecekler hep birlikte göreceğiz. Ama şu veciz sözümü de eklemeden edemeyeceğim: Diktatörlükler yavaş yavaş değil en görkemli oldukları zannedilen anda aniden çökerler. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Gürbüz Evren’in dediği gibi CHP seçmeni 3’e bölünmüş durumda
- Kemalciler, - İnce’ciler - İkisinden de bir halt olmazcılar. Ben ikisinden de bir halt olmazcılardanım. |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
çöktü, devlet, geleneği, merdan, yanardağ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |