![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
8 yaşında intiharı düşünmüş. O yaş için ne kadar büyük bir düşünce. Hayatının ilk dönemleri çok çok zor geçmiş olmalı. Ailesini ve çevresini takdir ettim. Hayata bağlı kalıp bu kadar pozitif olması ve başarılı olması herkese örnek olmalı.
Teşekkürler Sultan. |
![]() |
3 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#12 |
![]()
Ne kadar hoş bir genç adam....Yaşama sevincini kazanmasındaki en büyük pay ailesinin bence... Öz güven kazandırmışlar ve durumunu kabullenmesinde çok yardımcı olmuşlar...
![]() Ailesini çok takdir ettim... Kendisine gelince azmin canlı bir kanıtı... Videosunu izlerken duygulanmamak ve düşünmemek elde değil...Allah şükür kolumuz ve bacağımız varken küçük şeyleri dert ederek ne kadar gereksiz yere kendimizi üzüyoruz... ![]() Paylaşım için teşekkürler... |
![]() |
3 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#13 |
![]()
Küçücükken, durumundan dolayı büyük moral çöküntüsü yaşaması çok anlamlı ve üzücü. Ailesi ve çevresindekilerin sözlü terapisi sayesinde hayatı kurtulmuş ve de takdir edilesi bir duruma gelmiş.
Bütün uzuvları tamam ama, onları kullanmasını bilmeyen ve kötü yönde kullananlara bir ders niteliğinde Nick Vujicic... Teşekkürler Sultan. Video için de teşekkürler... Göz yaşlarıma mani olmadım. |
![]() |
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#14 |
![]() ![]() |
![]()
Dün izlediğim Tamammıyız filmi ile ne kadar da benzerlik taşıyor...
Güzel paylaşım. Eline sağlık
3 Üyemiz vEdAtaLi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
başla, canla, nick, sarılan, sıkıcı, vujicic, zaman |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |