23.10.2011, 17:56 | #11 |
|
Cevap: Reçeller | Reçel Çeşitleri | Reçel Tarifleri
|
23.10.2011, 21:21 | #12 |
|
|
23.10.2011, 21:31 | #13 |
|
Bir de incir reçeli vardır. Harika bir film. Tavsiye ederim
23.10.2011, 21:40 | #14 |
|
Ne kadar tatlı, şeker gibi bir konu olmuş...
Ellerine sağlık Lale...
23.10.2011, 22:15 | #15 |
|
Reçeller, yani reçel resimleri çok imrendirici duruyorlar.
Bunlardan, portakal, turunç ve gül reçellerini seviyorum kokulu kokulu. Geçen yıl portakal reçelimizi kendim yaptım çok da güzel oldu. Çeşitler için gerektikçe girilecek güzel bir konu olmuş. Teşekkürler ve ellerine sağlık Lale |
23.10.2011, 23:04 | #16 |
|
Canan, konuyu hazırlarken çilek, ayva, portakal, turunç, kayısı ve vişne reçellerinin kokusunu hep burnumda hissettim.
Bu reçeller evimizde yapılan reçellerdir. Ama çok yapılmaz, hepsinden az az... Hele o turunç reçeli yok mu? Mmmm, onu tatlı niyetine misafirlerine bile ikram edebilirsin |
23.10.2011, 23:55 | #17 |
|
Lale, bahçede ahududu ve frenk üzümü var; dediğin gibi azar azar bıkılmayacak kadar yapıyorum. (iki senedir yapmıyorum ) Yalnız, frenk üzümünün kokusu falan olmadığından bir keresinde Hindistan cevizi suyu koydum güzeldi. Turunç bulsaam |
06.04.2012, 12:02 | #18 |
|
Karadut ve Mürdüm eriği dışındakileri tatdım.
Turunç ve portakal reçelini beğenmedim, portakal suyunu dahi sevmeyen biri olarak normal sonuç. Çilek, vişne, incir ve gül reçelini çok severim. Teşekkürler, ' LaLe '. |
06.04.2012, 12:06 | #19 |
|
Geçen hafta portakal reçeli yaptım, ,içine çubuk vanilya ve tarçın da koydum güzel oldu. Tarif Kochschef tendi yalnız.
|
27.05.2012, 00:54 | #20 |
|
Çeşitleri, reçel, reçeller, tarifleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |