07.11.2020, 19:29 | #41 |
|
Cevap: İncir ve İncirin Faydaları | Dikkat Edilmesi Gereken Durumlar
Annem bana hamileyken hiçbir şey yiyememiş, canı hep incir çekmiş. Evin bahçesinde incir ağacı varmış; toplatıp toplatıp incir yiyormuş. |
07.11.2020, 20:32 | #42 |
|
Kronik kabızlığım var. İlaç almak istemediğimden, öğrendiğim her meyveyi denedim. Adminim inciri dene. Birebir dedi. O da bana mısın dedirttirmedi.
İncirin sütü siğiller için birebir dediler. Eşimin elinde vardı. Onda da işe yaramadı 😄 Kabızlığım ne mi oldu? Ispanak çok iyi geliyor 😜 Her zaman ıspanak yememek için de, alışkanlık yapmayan bitkisel bir damla kullanıyorum 😊 Ben neler diyorum ya 🤣 |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.11.2020, 20:47 | #43 |
|
Toplarken de yerken de bende kaşıntı yapan bir meyve. |
3 Üyemiz Efruz'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.11.2020, 21:06 | #44 |
|
Cevap: İncir ve İncirin Faydaları
Yazın Kastamonu’da ağacından her akşam topluyoruz.
Fazlası zarar az yiyin yararlı olsun. Sonra lavobodan çıkamıyoruz.
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
antioksidan, bitkisel, çözüm, dikkat, durumlar, edilmesi, fayda, faydaları, gereken, hücreleri, incir, incirin, kuru, meyve, reçel, yenileyen, İncir, İncirin, şişkinlik |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |