15.10.2013, 15:16 | #11 |
|
Cevap: Çekirdek Çitlemeyin!
Sakızı sürekli çiğnemek çeneye zarar verir diye düşünüyorum. |
15.10.2013, 21:51 | #12 |
|
Çekirdek çitlenmez mi ya ben çitlerim ağrırsa ağrısın zamanla alışır oda Bilgilendirme için teşekkürler.
Çiğdem tamam ama sakızla çok başım hoş değil.Sadece zaman zaman ağız kuruluğunu engellemek için kısa süreli kullanmayı tercih ediyorum ama bunlar ciddi anlamda birbirleri ile çelişiyor.Bazı yerlerde de sakızın çeneyi ve dişleri kuvvetlendirdiğini okumuştum. Hatta sakız çiğnemenin diş ömrünü uzattığını falanda aman neyse seven çiğnesin ama benim yanımda değil.Sinirselleşiyorum bir dönem sonra |
15.10.2013, 22:08 | #13 |
|
ayçekirdeği denir.
bizim kayseride. Çok güzel bir paylaşmı ellerine sağlık..arkadaşım..
16.10.2013, 02:08 | #14 |
|
Filim izlerken, çiğdem olmazsa olmazlardandır mesela..
Ben şimdi o anki keyfimimi, yoksa çiğdemi çitlemenin bana vereceği zararın hesabınımı yaparım, tabiiki keyfime bakarım Uzmanlarında haklılık payı var illaki, Ama kişi kendinin ilk doktoruysa, ve yine mutluluk bütün hastalıkların tek panzehiriyse...Uzmanlardan ricam başka bir konuya el atsınlar, bıraksınlar biz çiğdemimizi çitleyip, sitresimizi atıp, mutlu olalım |
18.10.2013, 00:04 | #15 |
|
Onun tadı kendin çitleyip yemektir..
|
4 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.10.2013, 00:09 | #16 |
|
Nede güzel diyorsun Aristo. Galiba senin çekirdekleri birileri kabuklarından ayırıp da veriyor. Sakın çiğneyipde veriyor deme.
18.10.2013, 00:12 | #17 |
|
|
4 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.10.2013, 00:16 | #18 |
|
Çekirdeğin içini aldım, hem de yarım kilo... Avuç avuç yesen de, tek tek çitlemenin tadını hiç vermedi
Burada, bazı ekmeklerin üzerinde kullanılıyor, ben ise, biraz kavurarak, salata üzerine serperek bitirdim. Güzel oluyor ama |
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.10.2013, 00:18 | #19 |
|
Ben o ekmeklerin üstündeki çekirdekleri tek tek çıkartıp yemeği seviyorum..
|
2 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.10.2013, 00:31 | #20 |
|
Ben senin gibi tembel değilim ağzımın tadını bilirim
|
4 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ağızdan, çalma, çene, çiğneme, eklem, keman, sakı, üzüntü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |