26.04.2021, 00:49 | #1 |
|
Fazıl Say - Şehitler
youtube.com/watch?v=vzBt1sORelY&list=RDvzBt1sORelY&start_radio =1&t=0
Şehitler, Kuvâ-yi Milliye şehitleri,
Mezardan çıkmanın vaktidir! Şehitler, Kuvâ-yi Milliye şehitleri, Sakarya’da, İnönü’nde, Afyon’dakiler Dumlupınar’dakiler de elbet ve de Aydın’da, Antep’te vurulup düşenler… siz toprak altında ulu köklerimizsiniz yatarsınız al kanlar içinde. Şehitler, Kuvâ yi Milliye şehitleri, siz toprak altında derin uykudayken, düşmanı çağırdılar. satıldık, uyanın! Biz toprak üstünde derin uykulardayız, kalkıp uyandırın bizi! uyandırın bizi! Şehitler, Kuvâ-yi Milliye şehitleri, mezardan çıkmanın vaktidir! Söz: Nazım Hikmet Müzik: Fazıl Say Yönetmen: Canberk Benli |
3 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.04.2021, 11:04 | #2 |
|
Cevap: Fazıl Say - Şehitler
@NaNaNe sanırım üstteki video Nazım Hikmet Oratoryusundan alıntı, alta tamamını ekleyeceğim. Bunu Aspendosta izlemiştim ve tabi ki Gencocuğum Erkalcığımın harika performansı ile tadından yenmez bir izleti ve dinletiydi... www.youtube.com/watch?v=Wmg9zmmwrSg
26.04.2021, 13:16 | #3 |
|
Harika...
Teşekkürler NaNaNe. Teşekkürler Banemin |
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.04.2021, 22:41 | #4 |
|
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış hesabı.
Hakkında soruşturma açılmıştı. Bu tür müziklere çok ilgim yoktu ama seyredip sözlerini okuyunca çok beğendim sizlerle de paylaşmak istedim. Devamı da çok güzelmiş katkın için teşekkürler @Banemin GENCO ERKAL DOSTLARTIYATRO · 16 Nis Cumhurbaşkanına hakaretten hakkımda soruşturma açılmış. Pazartesi günü ifade vermeye gidiyorum. |
2 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
fazıl, Şehitler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |