08.03.2014, 20:04 | #11 |
|
Cevap: Evsiz Adam Piyango Kazanırsa..
@Lion @Slower
Dediklerinizde haklılık payı var evet Ama birde şöyle düşünün bu tür videoları izleyen kişiler için büyük bir emsal örneği olur. Bence burda haticeye değilde neticeye bakmak gerek.. Burda yardım eden kişinin tanınmış olması bir yana beni en çok evsiz adamın parayı paylaşmayı teklif etmesi bize ders olmalı.. O adamın o paraya çok ihtiyacı olmasına rağmen paylaşmayı teklif etmesi gerçekten o adamda insanlığın ölmediğini gösterir... Buda bir ışıktır bizim için.
08.03.2014, 20:12 | #12 |
|
Cevap: Evsiz Adam Piyango Kazanırsa..
@SerseriGezgin Tabii olduğum Din bu nezaketi "Sağ elinin verdiğini sol elin görmeyecek" diyerek açık ve net belirtmiştir. Ayrıca yapılana lafım yok ama yapılış biçimi bana ters geldi....
İyilik gizli yapılır. Tek bildiğim budur... |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
adam, evsiz, kazanırsa, para, piyango |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |