06.02.2013, 05:11 | #1 |
|
Gülleme Hastalığı Nedir? | Rozase
|
07.02.2013, 02:46 | #2 |
|
Cevap: Gülleme Hastalığı Nedir?
Yeğenim bir hafta önce gülleme oldu. Ben de onun sayesinde bu hastalığın adını ilk defa duydum. İnternette arastırdım.
Kaynak internet |
07.02.2013, 02:52 | #3 |
|
Yeğenine geçmiş olsun Gulbade
07.02.2013, 18:54 | #4 |
|
Geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin .. |
07.02.2013, 19:44 | #5 |
|
Pek de hoşa giden bir hastalık değil, nasıl gitsin ki * * * * * * * İtalyan Rönesans ressamı Domenico Ghirlandaio bir tablosunda Gülle hastalığından muzdarip olan dedesini de resmetmiş zamanında. |
07.02.2013, 22:09 | #6 |
|
Konuyu paylaşan Gülbade'ye ve ekledikleri için Lale'ye teşekkürler. İnsanda moral ve yaşama gücü namına birşey kalmıyor. Her an Allah'a şükür etmeliyiz.Ne musibetler varmış. * |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
burun, çene, gülleme, güneş ışığı, hastalığı, kortikoidler, nedir, stress, yana kızarması, yanak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |