10.08.2022, 14:22 | #1 |
|
Ayağında Kundura
Ayağında kundura
Ayağında kundura Yar gelir dura dura Yar gelir dura dura Ölürem ben ölürem vay Genç ömrümü çürüttüm Genç ömrümü çürüttüm Göğsüme vura vura sineme vura vura Ölürem ben ölürem vay Ölürem ben ölürem Ölürem ben ölürem Nere gitse gelirem Ben bir fakir cocuğam Arar seni buluram vay Çıktım kerpiç duvara El ettim nazlı yare El ettim eski yare Ölürem ben ölürem vay Eski yar hele mele Can kurban yengi yare Can kurban yeni yare Ölürem ben ölürem vay Ölürem ben ölürem Ölürem ben ölürem Nere gitse gelirem Ben bir attar cocuğam Arar seni buluram vay İbrahim Tatlıses Kaynak: LyricFind Sanatçı: İbrahim Tatlıses Albüm: Ayağında Kundura Çıkış tarihi: 1975 |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ayağında, ayağındakundura, ibrahimtatlıses, kundura, şarkısözleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |