![]() |
|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Muharrem İnce: Her İki Tarafın da Adayına Oy Vermek İstemeyen Seçmenlere Bir Seçenek Sunuyorum
|
![]() |
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]() Hâlâ kendini aklamaya çalışıyor. Vaadlerinden bahset sayın İnce.. Bize elle tutulan şeyler söyle. CHP sayesinde geldiğin yere CHP'yi karalayarak siyaset yapma.. Sırf öğretmen olduğu için meslektaş kıyağı yapan var, işte bu kitle sana oy verir bir de tiktokta yaptığın dansları izleyen z kuşağı.. %7, taş çatlasın %12 alırsın.
5 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]()
Memleket Partisi'nin, Millet İttifakına girmesi, başından beri zaten mümkün değildi....Nedeni ise Gelecek Partisi ve Deva Partisinin nasıl ki Cumhur İttifakına girmesi mümkün değilse aynı nedenden dolayıdır....
Millet İttifakında, CHP ulusalcı yapıda değil, kaldı ki bir şekilde zaman içerisinde ulusalcılar zaten tasviye edildi veya dışlandı....Bu sadece Sn.İnce ile ilgili bir durum değil....Yapısı böyle.....Ne tam Atatürkçü, ne tam sosyalist....Şu an için ne olduğu tam belli olmayan bir yapıda....Beğenilir beğenilmez, bu ayrı ancak iç yapısı şu an böyle....Bu ittifakta sadece İyi Parti ulusalcı yapıda, onun da genlerinde " şovenizmin " izleri de olunca, o da bir sorun olarak karşımıza çıkabiliyor.... Muharrem İnce'nin serzenişi veya eleştirisinin haklı tarafları var....Evet, 2018 yılından bu yana CHP yi eleştiriyor....E zaten eleştirdiği veya daha doğru yazayım, içerisindeyken bu eleştirilerinden sonuç alamadığı için zaten ayrı bir oluşuma gitti ve yaklaşık 2 yıl önce de kendisinin cumhurbaşkanı adayı olacağını zaten söyledi...Bu seçimden sonra yok olur veya devam eder, bunu bilmiyoruz, bu sorunun yanıtı 15 mayısta ortaya çıkacak... Ancak ama öyle ama böyle, kişisel olarak, belki bir serzeniş, belki bir üzüntü ile bir şahsa, yani İsmail Küçükkaya'ya, whatsapp ile olan yazışmasındaki " adam kazandı " cümlesini İsmail Küçükkaya'nın " pat diye ekrandan söylemesi, aslında CHP nin biraz da can simidi oldu....Niçin, çünkü sonrasında, yani sonraki 5 yıl boyunca CHP o seçimi niçin kaybetti diye kimse konuşmadı, kamuoyuna açıklama yapılmadı....Ve 5 yıl boyunca da o kelimeyle Sn.İnce'nin toplumda LİNÇ edilmesine CHP göz yumdu...CHP nin niçin kaybettiği asla ve asla konuşulmadı, en azından ciddi olarak.... Tüm bunları bırakıp, oyları bölüyora gelirsek....Cumhur İttifakı ve RTE nin ülkenin başında olduğunu biliyoruz ve ülke şu an ekonomik olarak, eğitim sisteminde, sağlık sisteminde, hukuk-yargı sisteminde...v.b tam bir enkaz....Bu enkaz kabak gibi ortadayken, CHP veya Millet İttifakının, oyları silip süpürüp, minimum %60-70 lerde oy alması gerekirken, hala daha HDP ile kıtı kıtına bir yarışta olması, HDP olmadığı taktirde RTE yi ve cumhur ittifakını yenemeyecek olması, Sn.İnce ile açıklanabilecek birşey değil, CHP nin iç yapısıyla ve dışa karşı kendini anlatamaması ile ilgili bir sorundur...Sn.İnce'yi " koltuk hırsı " ile suçlayanlar, 11 seçim yenilgisinden kim sorumlu ve o sorumluluğun gereği olarak niçin koltuklarından ayrılmadılar, hala koltuklarına sıkı sıkıya yapışmış durumdalar, bunun da cevabını verebilmelidirler... Şu anki durumdan ben şunu anlıyorum...Özellikle sosyal medyada " Cumhuriyet Halk Partisi Üyeleri " ve " CHP GENEL MERKEZİ " üzerinden yapılan paylaşımlardan benim anladığım, seçimin sonucu Sn.İnce'ye endekslenmiş gibi duruyor....Yani 2018 de seçimden sonra spontane olarak ortaya çıkan günah keçisi, şuanda " önceden " belirlenip, seçim kaybedilirse bundan Sn.İnce sorumludur anlayışı ile LİNÇ devam ettiriliyor....Hem de bu sefer CHP teşkilatı tarafından.... CHP nin Memleket partisine son 24 saat kala yapılan ziyaret de bu açıdan yapılan " çay içmek-kuru pasta yemek " amaçlı, ancak seçim kaybında " bakın biz gittik ama o desteklemedi " deyip LİNÇ politikasını sürdürmek, günah keçisini perçinlemek adına yapılan bir ziyaretti...Adım adım bu manevralar yapılıyor...Muharrem İnce'nin çekilmeyeceği bilindiği halde...Kaldı ki " uzlaşma "adına tek kelime edilmemiş bir ziyaretten bahsediyoruz.... Başka türlü söyleyeyim....Ekonomi iyi ise RTE nin başarısı, ekonomi kötü ise sorumlu " dış güçler "....Burada da aynı durum gözüküyor, seçim kazanılırsa Millet İttifakı ve CHP nin başarısı, kaybedilirse bundan Sn.İnce sorumlu...! Bu mudur yani...? Tüm politika bu mudur...? Bundan bıktık artık, bu tür mazeretlerden toplum bıktı, gına geldi, en azından ben bu durumdayım... Eeeee adama sormazlar mı siz 100 yıllık partisiniz, dünyada sayılı olan " marka değeri " olan bir partisiniz ( daha dün akşam Gürsel Tekin söyledi bunu )...%3 veya belki de esamesi okunmayacak bir adama nasıl endekslersiniz bu kadar önemli bir seçimi....? Politikalarınız mı yetersiz, topluma kendinizi doğru mu anlatamıyorsunuz, halk ile iç içe değil misiniz...? Nedir sorun...? RTE nin amiyane tabirle ölüsü % 35 alıyor....Ama 100 yıllık CHP %25, sıksan %28-30 belki....Bu kadar enkaz ortadayken adamın ölüsü %35...Ve bunu aşamıyorsunuz...Bunun sorumlusu Sn.İnce mi...? Bunlar, 14 sayfalık mektubu okuduktan sonra ve yaklaşık da 35 küsür yıldır bu cenaha oy vermiş biri olarak düşüncelerimi aktarıyorum. Ayrıca bu forumda defalarca da hem CHP hakkında, hem Sn.İnce hakkında yapılan linç davranışlarına ait düşüncemi zaten daha önce de ara ara söyledim...Herkes kendince farklı düşünebilir..... |
![]() |
5 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 |
![]()
Muharrem İnce %3-5 aralığında oy alacağını bal gibi biliyor.
%3 oranında oy aldığında bir dahaki seçimlerde HAZİNE yardımı alacağını da biliyor. Hazine yardımı alacak ama siyasi hayatı bitecek, bunun farkında değil. Gerçi milletimiz herşeyi çabuk unutuyor, ayakkabı kutularındaki paralar bile unutulmadı mı? |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Yok unutulmadi!. Sadece o davayi simdiki zamanda Mahkemede Savunacak, Yargilayacak Hakim Yok!. Secimlerden sonra, sayet CHP Parlamentoda Oy Cogunlugunu ala bilirse, ayni oyunu yapip, gecici Kanun cikarta bilip, bunlarin yolu acila bilinir!. Aktüel zamanimizda, Parlamenterlerin Düzine hesabi Pazarlanip, El Kaldir, el Indir zamaninda, bunu arastirabilmek bile sadece Karin agrisinla sonuclana biliniyor!.
![]() |
#6 |
![]() Bu arada seçmen yaşı 15’e düşürülürse birinci turda kazanacağını da iddia etmiş. İkinci tura kalacağının o da farkında.
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 |
![]()
@Bursalı68 CHP ve Kılıçdaroğlu için söylediklerinin hepsinin altına imzamı atarım.
"Ama" diye devam etmeyi hiç sevmesem de ama bu seçimlerin ülke için ne kadar önemli olduğu ve buradan dönüşün de artık imkansıza doğru gittiği gün gibi aşikarken İncenin (kendince) ne kadar haklı nedeni olursa olsun sadece bir hazine yardımı uğruna veya kendini ispatlama çabası için bu seçimi riske sokmasına gönlüm razı olmuyor, olamıyor. Dibinenot; Bu arada sen de iyi dolmuşsun ve güzel yazmışsın dolu dolu. Okurken keyif aldım. ![]()
![]() |
#8 |
![]()
Şu konuya açıklık getirmek isterim; benim gönlümden geçen CHP'nin İnce ile hiç muhatap olmamasıydı ama pek çok konuda CHP İnce ile görüşsün aksi takdirde herkes ile konuşan birisi olarak Kılıçdaroğlu tepki çeker kendisiyle çelişmiş olur dedim bunu İnce'ye jest olsun diye değil Kılıçdaroğlu için istedim çünkü bu seçim kaybedilirse eğer ülke geleceğini kaybedecek ve büyük bir karanlığa gömülecekti hepsinden öte böyle bir durumda İnce'nin dahi artık bir siyasi gelececeği olmayacak; bunun, Erdoğan'ın ittifak diye yanına aldıklarından böyle olacağı çok net görülüyor vizyonları bu çünkü.
Bunu aynı zamanda böylesine ciddi karanlık bir ortamda İnce gibi kerameti kendisinden menkul, bencil, kindar, tek amacı CHP'den öç almak olan çiğ bir insana haddinin bildirilmesi olarak da görüyordum halâ da aynı noktadayım. Ancak fiili olarak gerçekleşen şey bu değil; daha İnce ile görüşüleceğinin söz konusu olduğu günlerde Kılıçdaroğlu'nun görüşmeden önce İnce'ye havayı koklamak için bir heyet gönderdiği ve asıl ziyaretin ona göre biçimlendirileceği söyleniyordu ki bugün Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamasında İnceye teklif götürüldüğünü, ayrıntıya girilmesinin doğru olmadığını kendi açısından üzerine düşeni yaptığını söyledi, hatta o görüşmede İnce'nin Kılıçdaroğlu'ndan CHP genel başkanlığından istifa etmesini ve kendisine 30 milletvekili verilmesini istediği iddiaları var o yüzden bence artık bu, görüşmede bir teklif yapılmadı göstermelik ziyaret oldu konusuna nokta koyulmuştur, Muharrem İnce hırsı aklını geçmiş ne yapacağı öngörülemeyen dengesiz birisi, hem lafını sözünü bilmeyeceksin askere karşı duyarlı olan bir ülkede çıkıp mitinglerinde ''O generalin apoletlerini sökeceğim'' gibi dengesiz, kontrolsüz sözler edeceksin sonra da kaybedince CHP beni yarı yolda bıraktı, itildim, kakıldım, desteklenmedim gibi argümanlarla en önemli günlerde tıpkı bir saatli bomba gibi çıkıp muhalefete muhalefet ederek ülkenin geleceği ile dans edeceksin! Iııııı- ııııııı...Balparmak olsan yemezler. ![]() |
![]() |
5 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 |
![]()
|
![]() |
6 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#10 |
![]()
Gün geçtikçe İnce'nin gerçek yüzü ortaya çıkmaya başladı.
Seçmen bunu unutmaz. |
![]() |
6 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
adayına, muharrem, seçmenlere, tarafın, vermek, İnce, İstemeyen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |