![]() |
|
Sinema Haberleri Repliğinden tiradına, rolünden oscarına, sanatçılardan haberlere |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Atatürk'ün Yasakladığı Filmi Vizyona Sokan Netflix'in Yeni Dizisi İzlenme Rekorlarını Alt Üst Etti! Atatürk'ün "Türk halkına izletilmesin" dediği filmi 28 Ekim'de yayına sokarak dikkatleri üzerine çeken ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'in yeni dizisi izlenme rekorlarını alt üst etti.
İLK SIRADA YER ALDI |
![]() |
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]() Atatürk'ün '' Türk halkı izlemesin'' dediğini bilmiyordum. Atatürk'ün sevdiği ve etkilendiği filmlerden diye biliyordum. Savaş filmlerini hiç sevmiyorum fakat kitabını okuduğum için 1930 yapımını izlemiştim; netflix'dekini de geçen gün izledim. Beğendim mi, hayır.. Savaş filmleri izlemek yerine seri katil filmlerini izlerim. Savaşların da seri katillikten farkı yok. Ülkeyi düşmandan kurtarmak dışında tüm savaşlar canilik.. |
![]() |
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]()
Netflix'i ben Hollanda merkezli diye biliyordum, kredi kartı extresinde de Hollanda diye görünüyordu, ''du'' diyorum çünkü fahiş fiyatından dolayı Netflix'i iptal ettim, Amazon Prime ve Disney Plus yetiyor bana, gerçekten Atatürk'ün izletilmesin dediği bir filmi yayınlamışlarsa iyi ki iptal etmişim.
![]() |
![]() |
4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 |
![]()
"Kabataş'ta baş örtülü bacımın üzerine işediler" tarzında koca bir yalan.
Okumayan bir millet olduğumuzdan hemen de inanırız, inanmasak bile algı yaratılmıştır artık. Atatürk kullanılarak reklam yapılmış. |
![]() |
2 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#5 |
|
![]()
Atatürk neden filmi yasaklamış ki
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
atatürkün, dizisi, filmi, netflixin, sokan, vizyona, yasakladığı, yeni, İzlenme |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |