![]() |
|
Vitrindeki Kitaplar Kitap tanıtımları |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#31 |
![]() ![]() |
![]()
Hadi ‘’Said-i Nursi'nin Tarihçe-i Hayat’ı, Marx'ın Komünist Manifesto’su, Lenin'in Devlet ve İhtilal’i, Mahir Çayan'ın Toplu Yazılar’ı, Aziz Nesin'in Azizname si, Nazım Hikmet'in Bütün Eserleri nin yasaklanması hadi bir nebze anlaşılabilir geçmişimize ve dahi günümüze baktığımızda ama çocuklara okumayı sevdiren naif kahraman "Tommiks"(1961 basım) çizgi romanı neden ve niçin yasaklanır hala çözemedim.
![]() |
#32 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu güzel konu için teşekkürler. Bir zamanlar çok geniş ve özel bir çizgi roman kolleksiyonum vardı. Ama en sevilen ve tutulan kahramanlardan birini unutmuşsunuz : ) Tunç derili Dev BARBARI
Conan -Bir Anti Kahraman da sayılabilir. Bazen Bir Korsan Bazen bir hırsız bazende paralı askerdir.. Kendine göre ilkeleri olan hayatta kalmak için her şeyi yapan bir kişiliktir. Robert erwin HOVARD'ın yarattığı bu karakter Bir Çok Kılıç ve büyü romanalarına ve filmlerine esinti kaynağı olmuştur. ernie chan ve John buscema tarafından çizilen hikayeler en güzellleridir. BELİT le yaşadığı aşk ve Belit'in ölmesi, Tutankamonla savaşı , ruh yiyici vrakl ile mücadelesi , en sevdiğim hikayelerdir.. conan okumayanlara tavsiyem bir an önce okusunlar |
![]() |
6 Üyemiz Conan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#33 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Felipe Cayetano Çiko Lopez Martinez
5 Üyemiz Dilaver'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
![]()
5 Üyemiz Dilaver'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Annemlerin bir arkadaşının çok zengin bir kolleksiyonu vardı çok okudum bende
![]() ![]() |
![]() |
5 Üyemiz Inatci'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#36 |
![]() Sevgili @Dilaver resimleri tekrar düzenlediğin için teşekkürler...
#37 |
![]() Bu çizgi romanların bazılarını kuzenlerim sayesinde hatırlıyorum. Onlarda arşivi vardır, ansiklopedi haline getirip saklamışlar. Göz gezdirirken sandman ilgimi çekmişti, kurgusu fantastikti. Çizgi romanlar yerine artık filmleri ve dizileri çekiliyor.
OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
baltalı ilah, çizgi kahramanları, kanyakçı, kaptan swing, kinowa, koyacağım, kızıl maske, mandrake, puik, red kit, sonra, teksas, texas, tom braks, tom ve suzi, tommiks, zagor |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |