![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kullandığımız RAM'lar ne durumda? Problemlerimizin kaynağı acaba RAM olabilir mi? Çoğu zaman merak ederiz. Bir problemle karşılaştığımızda, acaba sorun RAM'dan mı kaynaklanıyor sorusunun cevabı, için genellikle yenisi ile değiştir-dene mantığı ile hareket ederiz. Ya elinizde yedek bir RAM yoksa? Farklı bir yöntemle RAM'larınızı kontrol etmeye ne dersiniz?
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben hiçbir şey anlamadım |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
ImgBurn yada Nero ile iso dosyasını olduğu gibi cd'ye yaz... yazdıktan sonra cd zaten kendiliğinden bootable ayarında olacak.. gerisi kolay..
kolay gelsin şimdiden ![]()
#4 |
![]() ![]() |
![]()
biosdan anlamak kolay saten sorunlar klasiktir.Ayrıca ses çıkarır pc.
#5 |
![]() |
![]()
bilmiyenler için cok sıkıntılı bir durum tavsiyem iyi araştırmanız bu programı
#6 |
![]() ![]() |
![]()
Böyle programları kullanmaya korkuyorum.
Ben daha çok bozuyorum çünkü..
. * Din bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye muhalif değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyor, kasde ve fiile dayanan taassupkâr hareketlerden sakınıyoruz.
* İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur! M. Kemal ATATÜRK |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bu programı kurmuyorsunuz CD'ye yazdırıp bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz. Program teste kendisi başlıyor. Ama dizüstü kullanıyorsanız muhakkak soğutucu ile deneyin bu programı. ![]()
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk. la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin nisi credideritis non intelligentis
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
. * Din bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye muhalif değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyor, kasde ve fiile dayanan taassupkâr hareketlerden sakınıyoruz.
* İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur! M. Kemal ATATÜRK |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
Aynı şeyi programsız olarakda yapılabilir.
Windows 7 ile gelen yeni bir özellikle ram testide yapılabilir.. (Bu işlem Windows 7,8,10 yüklü sistem paketlerinde yapılabilir) Uygulamak için; Alıntı:
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
testi, yapma |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |