![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
Daha önce de İsrail'li Dana isimli eşcinsel şarkıcı birinci olmuştu. O sakallı değildi tabii. Eurovision, değişik renkleri seven bir yarışma.
Teşekkürler Canancığım. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Valla anlayamadım bir türlü, araştırmaya da vaktim yok..
#4 |
![]()
Yukarıda ki resimde kadın gibi duruyor... Videoyu izlediğimde kadın kılığına girmiş bir erkek görünümünde idi...
Açıkçası şarkıyı da o kadar da beğenmedim... İyiki katılmadık... Komşular arası al gülüm ver gülüm yapıldıktan sonra orada olmamızın bir anlamı yok... Teşekkürler Canancığım.. |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Artık Eurovision'da şarkıdan çok komşu ülkeler kazanıyor. Bende biz katılmadığımızdan beri takip etmiyorum. Şarkılarını o kadar beğenmedim. Sahne şovlarıda çok saçma geldi, ama farklı bir şov olduğu için sanırım onunla oy topladılar.
Paylaşım için teşekkürler Canan abla ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çok açık fikirliyimdir ama böyle görüntüyü asabım kaldırmıyor..!
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Benim algıladığım mesaj; biz de varız, iki kimlikliyiz; istediğimiz kimliğimizle gezeriz, hatta iki kimliğimizi de kullanabiliriz.
Birinci olmasının tek sebebi de eşcinsellere hoşgörüyle yaklaşıldığı mesajını vermek tabii. Diğer şarkıları dinlemedim fakat hakeden kazanmamıştır sanıyorum. Tekrar iki kimlik mevzusuna dönersek, insanların cinsel kimlik problemi yaşaması, cinsiyet değiştirmesi artık pek de anormal bir konu değil. Fakar iki kimlikle gezmek bana kalırsa hoş/estetik değil. Yani ben sakallı kadınlar, koca memeli adamlar görmek istemiyorum. Cinsel hayatlarında iki kimlikle (biseksüel) var olabilirler elbette, buna kimse karışamaz fakat bunu dışa vurmalarını (en azından şimdilik) yadırgıyorum ben. |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eurovizyon'un yerini GAYrovizyon aldı bu sene, biraz cılkı çıktı desek pek yanlış olmaz sanırım.
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() |
![]()
Amacından çokça saptırılmış, bir sözde yarışma...
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
eurovision’un, galibi, işte, puanla, İşte |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |