19.08.2012, 18:55 | #11 |
|
Cevap: İncir ve İncirin Faydaları
19.08.2012, 19:12 | #12 |
|
Geçen özel bir kanalın özel bir sağlık programında duyduğum kadarı ile günde 4 te 1 incir yemesini tavsiye ediyordu bir uzman. Şeker seviyesi yüksek ise değişebilir tabii bu.
Allah yardımcınız olsun. |
4 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
19.08.2012, 19:14 | #13 |
|
O uzman değil şarlatan Aydın ve çevresinde acaip miktarlarda tüketilir. Ülkenin en uzun ömürlü insanları da ordan çıkar. Söyle sen onun adını bana, bakayım icabına
19.08.2012, 20:06 | #14 |
|
Sadece şeker hastaları için söylemişti.
Herkes için demedi. |
5 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
25.08.2013, 11:01 | #15 |
|
Özellikle sabah ayazında toplanmış inciri hemen oracıkta hopp mideye indireceksin ki lezzeti ayrı güzelleşecek. Faydalarını pek bilmem ama yemesini en çok sevdiğim meyvelerden birisi incirdir.Üstelikte şimdi tam mevsimi kısaca benim olmazsa olmazlarımdan bir meyve Faydaları ve dikkat edilmesi gerekenler için teşekkürler.Bu arada bizim diş doktorumuzun bir önerisini de söylemeden geçmeyeyim .Dişlerinizi temizlemeye fırsatınız yoksa tatlının üzerine mutlaka biraz peynir yerseniz zararı asgariye indirmiş olursunuz demişti.İncirin dişlere olan zararını okuyunca aklıma geldi de.
|
6 Üyemiz Inatci'in Mesajına Teşekkür Etti. |
25.08.2013, 12:49 | #16 |
|
Son zamanlarda iri iri siyah İncirler satılıyor. Eskiden beri severek yediğim, mevsimi geldiğinde zaman zaman rayarak bulduğum meyvelerden biri İncir. İstanbul'a geldim geleli de eksik olmuyor her gördüğüm yerden alıyorum.
Faydalarının sayılamayacak kadar çok olduğuna da inanıyorum. Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar. |
25.08.2013, 16:54 | #17 |
|
Aydının inciri meşhur ama ben sevemedim. Nedense trakyadaki incirleri çok seviyorum. |
6 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
17.01.2014, 13:49 | #18 |
|
İncire bayılırım...Bu aralar kurusunu tüketmeye başladım... Kuru incirdeki Calsiyum sütten daha fazlaymış bir yerde okumuştum...
Paylaşım için teşekkürler |
17.01.2014, 15:15 | #19 |
|
Nasıl güzel bir nimettir şu incir. Yemeye doyamadığım yemişi, faydalarını okuduktan sonra daha dikkatli yiyeceğim
|
2 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
antioksidan, bitkisel, çözüm, dikkat, durumlar, edilmesi, fayda, faydaları, gereken, hücreleri, incir, incirin, kuru, meyve, reçel, yenileyen, İncir, İncirin, şişkinlik |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |