![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() |
![]() Hüzün düşüyor gözlerime Bir elimde mutluluk bir elimde hüzün Mutluyum çünkü aşk denen güzel duygu benimle ![]() Sevgi yüreğimde hislerimde Hüzünlüyüm çünkü hasretim Hüzünlüyüm çünkü yüreğim buruk Ne kadar mutlu olduğumu sansam da Adımı mutluluk koysam da Hüzünmüş benim adım Hüzünmüş yüzüm… ![]() Beni mutlu eden tek şey Sevdiğimin varlığı Beni canından çok seviyor olması Bu mutluluk da her şeye değer Öyleyse neden bu hüzün Bu anlam veremediğim burukluk da neyin nesi… Neden Allah’ım neden Bir elimde mutluluk bir elimde hüzün var benim ![]() Oysa hasret dışında güzel her şey Özlemek bile güzelken onu Neden şimdi gözlerimde yaşlar var Yüreğim niye acıyor bu kadar ![]() Anlatamıyorum anlamıyorum ki zaten Ne kendimi ne yüreğimin sızısını Bildiğim tek şey |
![]() |
2 Üyemiz güzgülü'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
acıyor, elimde, hüzün, içim, mutluluk, Öyle |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |