|
Bağ, Bahçe, Çiçek, Ağaç Ağaçları, çiçekleri sevelim, koruyalım |
|
Seçenekler |
21.11.2015, 17:58 | #41 |
|
|
21.11.2015, 18:05 | #42 |
|
Cevap: Yılbaşı Çiçeği | Özellikleri | Bakımı
Benim çok sayıda kaktüşüm var ve sıcak olan pencere önüne koydum Tura serin yerden bahsetmişşin acaba ben yanlış mı yapıyorum.
Mobil Sürüm ile Gönderildi |
21.11.2015, 18:54 | #43 |
|
Kaktusler icin sıcaklık onlara fayda bile saglar. Yılbaşı çiçegini ayrı tutmalı.Onu çiçege hazırlamak için karanlık ve nemli bir ortam hazırlamak gerek. Çiçeklenme zamanı hariç sıcagı sever. Direk güneşten korumalı.
Mobil Sürüm ile Gönderildi |
03.12.2015, 18:51 | #45 |
|
Bizimki Uzun Gün Kaktüsü demekki. |
24.01.2016, 14:49 | #46 |
|
Yılbaşı çiçeği olan şahsiyetler Söyleyin çabuk, çiçekleri ne kadar zaman açık kalıyor?
24.01.2016, 14:56 | #47 | |
|
Alıntı:
Onbeş gün falan açık kalıyor. Beyazı biraz daha fazla. |
|
24.01.2016, 15:00 | #48 |
|
15 gün için 350 gün uğraşamam... Yazı var, kışı var..
24.01.2016, 15:03 | #49 |
|
2 cinsi var. Benimki baharda çiçekleniyor. Diğerleri sonbahar sonu. Baharda açanlar uzun süre dayanıyor. Yaprakları sivri ise kış cinsinden o ne kadar süre açık kalıyor bilmiyorum. Ama yaprakları daha enli ise oval onlar 1 ay kadar açık kalabiliyor. Belki daha fazla. Valla gün tutmadım. Ama çok güzeller 15 gün açık kalsa ne olacak. O elindeki canlıya kıyacakmısın. |
24.01.2016, 15:07 | #50 |
|
Bahçeli ev olmayınca çok zor. Evde 3 balkon var. Ancak biri köşe balkon, orayı hiç kullanmıyoruz.
bakımı, çiçeği, kaktüs, Özellikleri, paskalya, paskalya çiçeği, yılbaşı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |