|
Bağ, Bahçe, Çiçek, Ağaç Ağaçları, çiçekleri sevelim, koruyalım |
|
Seçenekler |
21.11.2018, 14:17 | #101 |
|
Cevap: Yılbaşı Çiçeği | Özellikleri | Bakımı
|
21.11.2018, 15:09 | #102 |
|
Tuhaf |
21.11.2018, 16:47 | #103 |
|
Güneş yaktı onları. Zayıflatıp böyle tuhaf oldular. Güneş ya bir saat yada iki saat görüyor. Oda sabah güneşi. Toprağını saksısını yeni değiştirdim. Toparlanırlar. Donlar başlayınca karanlığa koyarım. O zaman toparlanıyorlar. Birkaç kere başıma geldi. Bu tomurcuk olayı sıksık başıma geliyor. Sonbaharda çok yeri ile oynuyorum. Yakalayamadım.
|
16.02.2019, 18:21 | #104 |
|
Paskalyam tomurcuğa geldi. Bu sene karanlık odaya koymadım. Cam balkonda geçirdi bütün kışı. Orası biraz serinde. Ve erken uyandı sanırım. Üzerinde tek tük tomurcuklar başladı. |
17.05.2019, 16:22 | #107 |
|
Paskalya Çiçeğim (Ostern Kaktus), çok büyümüştü. Gençlaştirmek için, yapraktan iki tane yetiştirdim. Küçücük şeyler bir de çiçeklendiler
17.05.2019, 21:51 | #109 |
|
Çiçeklensin. Çiçeklensin tabi.
Bu sene açmalarını beklemiyordum. Sevindirdiler beni |
18.05.2019, 01:41 | #110 |
|
Uzun gün çiçeği saman altından su yürüten cinstendir. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
Çok ilgiden da asla hoşlanmaz...kendi haline bırak. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bakımı, çiçeği, kaktüs, Özellikleri, paskalya, paskalya çiçeği, yılbaşı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |