30.04.2013, 12:19 | #1 |
|
Meyhane Pilavı
Meyhane Pilavı
|
15 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. | Bursalı68, Cansuyu, DarkAngeL, Dilaver, Duayen, Ekin, Ekrem Sencer, Gülce, Kafka, Leyl, M.Özen, Mustafa Akten, OkyanusunKalbi, Sevda, Smyrna |
30.04.2013, 15:39 | #2 |
|
Cevap: Meyhane Pilavı
Nasıl canım çekti yaa..
30.04.2013, 15:45 | #3 |
|
Nefis,nefis,nefis
Teşekkürler Canan.
30.04.2013, 22:55 | #4 |
|
Bunun müptelasıyım. Öyle böyle değil, cidden müptelasıyım. Enfes bir tadı vardır. Hele annem bir yapar ki evlere şenlik
Geçenlerde ilk defa intiharı düşündüm. sonra direk bu düşünceyi kafamdan sildim. çünkü benim intiharım annem ve babamı yıkacaktı. tabi böyle bir şeye sebebiyet vermemek için önce onları öldürmek zorunda kalacaktım. sonra onların ölümüyle teyze ve amcalarımın da hayatı kararacağından, onları da öldürmem gerekecekti, ve basit intihar girişimim sonunda bir toplu katliama dönüşecekti.. |
30.04.2013, 23:15 | #5 |
|
Kuzu eti..... bulgur..... sivri biber... oy oyy oyyy... Tam da rakı içerken... offfffff
30.04.2013, 23:21 | #6 |
|
Off nasıl yutkundum anlatamam.
Görüntüsüne hayran kaldım, tadı zaten harika. Bu saatte de yemek yenmez ki. Teşekkürler Canancım. |
01.05.2013, 11:01 | #7 | |
|
Alıntı:
Ben bu pilavı ne yaptım, ne de yedim. Şimdi sen beni pilavı yapmaya teşvik ettin Kafka Annen eğer tariften farklı yapıyorsa, buraya bir yazıver lütfen |
|
01.05.2013, 12:16 | #8 |
|
Emeğine sağlık Canancım tarif çok güzel, çokta lezzetli bir pilavdır, mutlaka yap ve ye.
Ben bu tarifte bir tek sarımsağı kullanmıyorum, Pilavın tadını ağırlaştırdığını düşünüyorum. |
5 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
01.05.2013, 12:30 | #9 | |
|
Alıntı:
Bulgur pilavında sarımsağın olmaması taraftarıyım ben de Duayenciğim; ancak, pilavı yoğurtla yediğim zamanlar sarımsak kullanıyorum. Ben de yaparım artık, hem bir değişik pilav katmış olurum mutfağıma. |
|
09.05.2020, 03:26 | #10 |
|
Bana pilav olsun her türlüsüne bayılırım. Yanına da kuru yaptım mı al sana ziyafet. |
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
adet, ilave, meyhane, pilavı, pişirin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |