01.01.2013, 03:02 | #1 |
|
Bayat Ekmekli Künefe
|
9 Üyemiz Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti. |
01.01.2013, 03:11 | #3 |
|
Cevap: Bayat Ekmekli Künefe
Oynamaaa, az önce bir büyük tabak kısır yedim pilav niyetine, şimdi buzdolabında ki yaş pastayı indirirsem künefe niyetine çatlarım sayın yöneticim.. Yapma gecenin bu saati böyle paylaşımlar
|
5 Üyemiz Dilaver'in Mesajına Teşekkür Etti. |
22.01.2014, 23:34 | #7 |
|
Afiyet olsun arkadaşlar. Yapacaklara da yiyecek olanlara da...
22.01.2014, 23:55 | #8 |
|
Bayılırım künefe tatlısına. Görsel, "Beni ye" diyor resmen.
Teşekkürler Başakça. Bayat ekmeğimizi değerlendirmek için güzel bir alternatif. |
23.01.2014, 00:26 | #9 |
|
Künefeyi ilk defa Hatay'da yedim. Pek sevmemiştim ekşili tatlılı. Tuzsuz da olsa, peynir ile şekerin buluşması damak tadıma uygun değil hiç.
Sevenler için, hem kolay olması, hem de bayatlayan ekmeğin değerlendirilmesi açısından gayet güzel bir tarif. Başakça teşekkürler... |
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |