15.09.2012, 22:25 | #1 |
|
İzmir'i Kim Yaktı? | Büyük İzmir Yangını
|
15.09.2012, 22:28 | #2 |
|
Cevap: İzmir'i kim yaktı?
|
16.09.2012, 00:39 | #3 |
|
Cevap: İzmir'i kim yaktı? | İzmir Yangını
Konu hazırlanırken Tv kanallarından birinde belgeselini izliyordum. Anlatılanlar, o zamanlara ait görüntüler iç acıtıcı idi. |
16.09.2012, 00:53 | #4 |
|
Yangının görüntülerini daha önce resim ve fotoğraflardan görmüştüm. Video görüntüleri çok korkunç ve dehşet verici.
Koskocaman bir şehri yakmak canilikten başka bir şey değil. Teşekkürler LaLe. |
16.09.2012, 00:55 | #5 |
|
Nerden çıktı ki şimdi tüm bunlar ? Cemaatin kadrolu tarihçileri hep bir ağızdan başladılar salvoya. Hadi hayırlısı bakalım.
|
16.09.2012, 01:00 | #6 | |
|
Alıntı:
Konu başlığında soruna yanıt yazıyor Karagöz. |
|
16.09.2012, 01:06 | #7 |
|
Deniz kenarında görülen o eski evler yok mu şimdi? Ne var yerlerinde? Aslına uygun yeniden yapılabilir mi? Ne kadar güzellermiş...
16.09.2012, 01:18 | #8 |
|
Bu dizide bu mevzu yanlış hatırlamyorsam üç-dört sene önce olmuştu. Şimdi oynayanı tekrar gibi bir şey. O zaman neden kimse ilgilenmedi de şimdi ? |
16.09.2012, 01:36 | #9 |
|
13 Eylül İzmir'in yakılışının yıldönümü idi. İyi niyetle bundan dolayı şimdi söz konusudur diyorum.
Hemen hemen her yıldönümünde bu soru soruluyor ve medya bununla ilgili yazıyor. Cevap zaten hep bilindikti. |
16.09.2012, 01:43 | #10 | |
|
Alıntı:
Eğer iyi niyet olsaydı 5 gün önce; İzmir'de, 9 Eylül'de bayrak asılmayacak, yunanlı kardeşlerimiz gocunuyor demezlerdi. Şimdi de yunanlılar izmiri yakmadı, ermeniler yaktı diyorlar. Bu yunanlıları kayırma sevdası nerden çıktı merak ediyorum. |
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |