|
Türkiye'den Tarihi Yerler ve Mekanlar Geçmişten günümüze gelen yapıtlar... |
|
Seçenekler |
03.04.2010, 13:14 | #1 |
|
Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Sanal Turu
Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Sanal Turu harika görüntüler.
Aşağıda ki linki tıklayın ve tura başlayın,kendinizi orada hissedeceksiniz. T I K L A Y I N I Z
03.04.2010, 13:57 | #2 |
|
Cevap: Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Sanal Turu
Paylaşım için çok teşekkurler ,ellerine saglık .
Oralara gitmiş kadar oldum sayende .
Ya çaresizsiniz, yada çare sizsiniz. Benim Hayatımı Yargılamadan önce .. Benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç . Hüznü, acıyı ve neşeyi tad... Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !! Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN |
Megan'in Mesajına Teşekkür Etti |
23.06.2010, 19:38 | #3 |
|
Cevap: Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Sanal Turu
güzel bir paylaşım
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
gelibolu, milli, yarımadası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |