|
Türk Tarihinde Yer Alanlar Türk tarihinde yer alan olay ve portreler |
|
Seçenekler |
29.02.2016, 00:09 | #91 |
|
Cevap: Deniz Gezmiş (1947 - 1972)
Daha önceleri "Önce; insan olmalı, insan" cümlesini imza olarak kullanıyordum. Yer tutuyor diye kaldırmıştım.
29.02.2016, 00:13 | #92 | |
|
Alıntı:
29.02.2016, 00:31 | #93 |
|
@MoStAr Bakın faşist kelimesinden bile rahatsızlığınız burdan belli bu sizin için iyi birşey. Adınıza sevindim.
Eğer hak aramak, kardeşçe birlikte ve huzur içinde yaşama isteği bu ülkede teröristlik olarak algılanıyorsa ben teröristim bilin yani. Daha öncede paralel'dim. Bugün Pkk'lıyım yarın ne olacağımı tanrı bilir artık^^ Şu linkteki konuyu huzurunuza bırakıyorum. http://www.forumgercek.com/ataturk-k...at-1933-a.html
02.03.2016, 15:14 | #94 | |
|
Alıntı:
Aşarıda biri yorum yapmışya aristomudur nedir diyor ya apoyla aynı kefeye koydurmayız fark ertmez bizim için ayrı kefelere koyarsınız.
02.03.2016, 15:56 | #95 |
|
Barış için vatan hainide olurum, teröristde olurum, paralelde olurum sorun değil..
Neyse ki tek tük kaldınız düşüncelerinizde zamanla silinecek bir zihniyete sahipsiniz.. Değerini iyi bilin bu zamanların. İktidarınız düştüğünüzde çöp milliyetçilik anlayışınızda yok olacak.. Saygılarımla..
03.03.2016, 14:20 | #96 |
|
Haydi konuşmayayım, konuşmayayım dedim ama bir yere kadar...
Bir arkadaş, terörist fikirlerden ve o fikirler yüzünden bayrakların dalgalanmadığından, tabutların geldiğinden söz etmiş... Bu ülkede eğer: - Bayraklar göklerde değil de tekrar tabutlarda dalgalanmaya başlamışsa. - Her alanda ayırımcılık alıp başını gitmişse... - Ayırımcılık ve düşman tehtidi üzerinden güç devşiriliyorsa... - Envai çeşit terör örgütü cirit atmaya başlamışsa, - Her yerde kaos ve huzursuzluk hakimse... - Sömürü, zulüm, baskı, korku, şiddet kol geziyorsa... - Komşuyu komşuya, karıyı kocaya düşman eden bir ihbar mekanizmasının tohumları atılmaya başlanmışsa... - Hukuk, guguk olmuşsa... - Ekonomi, kaynağı belirsiz sıcak paralara teslim edilmişse... - Eğitim yaz boz tahtası yapılarak çökertilmişse... - İç savaşın alt yapısı tıkır tıkır işliyorsa... Sorumlusunu bulmak için çooook uzaklara gitmeye gerek yok, Minareler süngümüz, kubbeler miğferimiz diyen zihniyete bakın yeter. Orada terörizmin dizinin dibini bulacaksınız. |
06.05.2016, 22:06 | #97 | |||
|
Hoşçakal Kardeşim Deniz İşte geldik gidiyoruz hoşça kal kardeşim Deniz biraz çakılından aldık biraz da masmavi tuzundan sonsuzluğundan da biraz ışığından da birazcık birazcık da kederinden bir şeyler anlattın bize denizliğin kaderinden biraz daha umutluyuz biraz daha adam olduk işte geldik gidiyoruz hoşça kal kardeşim Deniz Nazım Hikmet |
|||
06.05.2016, 23:07 | #98 |
|
“Ben ülkemin bağımsızlığı ve halkımın mutluluğu için şerefimle bir defa ölüyorum.
Sizler, bizi asanlar ********liğinizle her gün öleceksiniz. Biz halkımızın hizmetindeyiz. Sizler Amerikanın hizmetindesiniz. Yaşasın devrimciler. Kahrolsun faşizm.'' Yusuf ASLAN |
28.02.2017, 20:19 | #100 |
|
Efendiler efendiler, deli gönül neler diler,
Dünyadaki ‘Deniz'ler, bir gider, bin gelirler, O da her gün gelirler. Sami GÜNAL |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
1947, 1972, 6 mayıs 1972, ankara, deniz, doğdu, gezmiş, hala, kalp, mayıs, seni, unutur, yaşında, yaşıyor, Şubat |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |