11.07.2022, 12:13 | #1 |
|
Bayram kutlaması
BAYRAM MESAJI
Forum gerçek ailesinin başlamış ve bitmek üzere olan KURBAN BAYRAMINI kutluyorum, tüm dostlarımıza sevgiler saygılar sunuyorum... Forum da yokluğumda yaş günümü kutlayan çok değerli dostlara sonsuz teşekkürler ediyorum... Bayramlar barışın sevginin sembolü olarak kutlanan sevinç günleridir, ancak ülkemin ve ulusumun son yirmi yıldır bu değerlerden hissesine düşeni almadığına inanan sade bir vatandaşım... Gelecek güzel günlerde sevinçli mutlu refah içinde nive bayramların çocuklarımıza, torunlarımıza gelecek nesillerimize nasip olmasını canı gönülden diliyorum.... Karamsarlık olsun istemiyorum ama Türk ulusunun akibeti hayrola! 11.ü7.2022 Mustafa AKTEN |
3 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti. |
11.07.2022, 15:27 | #2 |
|
Cevap: Bayram kutlaması
@Mustafa Akten,
Güzel düşünce ve dileklerinizin yakında gercekleseceğini umut ediyor ve diliyorum |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bayram, kutlaması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |