10.06.2017, 02:57 | #1 |
|
Vitaminli, Hafif, Protein Deposu = Chekarna
Baştan söyleyeyim yaparsınız beğenmezsiniz falan karışmam Çünkü bu tarif tamamen kendi uydurmamdır Tamamen kendi icadım olduğundan dolayıda adını chekarna koydum yani chevynin makarnası Bu yemek vaadini yerine getirip size gerekli proteini, vitamini, minerali sağlayacaktır abartmadan tüketildiğinde ise ( bi paket makarnayı tek kişi yemezseniz tabii ) kilo yapmaz garanti ediyorum bakın 1 porsiyon (100g) Besin değerleri; Kalori 140 k/cal Protein 13 G Vitaminler say say bitmez Malzemeler; 500 gr tam buğday makarnası 4 adet sivri yeşil biber 4 adet kırmızı acı şili biberi 5 adet orta boy domates 1 adet soğan 4 diş sarımsak 5-10 adet kültür mantarı 2 avuç kadar çekirdeğinden ayırılmış zeytin 1 çay kaşığı kimyon 2 çay kaşığı toz kereviz 2 çay kaşığı karabiber 2 çay kaşığı kırmızı biber 1 çay kaşığı zeytinyağı 1 avuç kadar da biber turşusu İsteğe göre maydanoz Tarif; Domatesi püre haline getirip diğer tüm malzemeleri doğrayalım Baharatını katıp ve 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyip fırın poşetine koyup pişirelim ben düşük ayarda çok uzun süreli olmayacak şekilde pişiriyorum Makarnayı haşlamayı biliyorsunuzdur o kısmı geçelim Ya da bilmeyen falan çıkarda onun da tarifini vereyim çok basit makarnayı haşlıyosunuz hepsi bu kadar evet suda Fırındaki malzemeler pişince de karıştıracağız işte hepsi bu Afiyet olsun not: maydanozu pişirmeyin aman sonradan üstüne serpin unutmuşum söylemeyi |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
chekarna, deposu, hafif, protein, vitaminli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |