|
Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada |
|
Seçenekler |
17.06.2016, 15:14 | #1 |
|
Milli Eğitim’den 10. Yıl Marşı Yasağı
Milli Eğitim’den 10. Yıl Marşı yasağı |
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
17.06.2016, 15:17 | #2 | |
|
Cevap: Milli Eğitim’den 10. Yıl Marşı Yasağı
|
|
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
17.06.2016, 15:39 | #3 |
|
Cengiz efendiiiii iki ekmek bir süt.
(senden o da olmaz ya hadi neyse, terliğimin milli eğitim müdürü) fişliyoruz sizleri hiç biri yanınıza kalmayacak...
17.06.2016, 18:59 | #4 |
|
10. yıl marşı geride kalmış...
Eeee! Mehter marşı nerede kaldı her fırsatta çalıyorsunuz!! |
6 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
17.06.2016, 21:12 | #5 | |
|
Alıntı:
Diye sornazlarmı adama?
18.06.2016, 02:34 | #6 |
|
Her şeyin sonu var. Sizin saltanatınız da bir gün bitecek.O gün Herkes sifona basacak emin olun
18.06.2016, 04:01 | #7 |
|
Yakında ben de onların bir şeylerini kaldıracağım...Yanlış anlaşıldım diyecektir...
18.06.2016, 04:18 | #8 |
|
Adamların kafası, "Ben çoğunluğum dilediğimi yaparım" mantığı. Akıllarınca Atatürk devrimlerinin izlerini tek tek silecekler.
Birde şu lafa bak kardeşim;"10. Yıl Marşı artık geçmişte kalmıştır, biz geçmişle ilgilenmiyoruz. " Adamın bir Has.... tir çekesi var. Ya hu sanki son zamanda patlayan osmanlı hayranlığını dile getiren, en ufak törende bile koştura koştura mehteran getiren bu zihniyet değil.. Ya hu ne diyeyim. Bir gariplikler ülkesi benim memleketim. İnsanların zekası ile aday edilir ama bu kadarı da fazla... |
2 Üyemiz alkanaga'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.06.2016, 04:21 | #9 | |
|
Alıntı:
Bak, bu son ihtarim diyecegim ama, ona sende inanmiyacaksin. Gel surada ayni semsiye altina siginalim demiyorum, kendi Semsiyene sahip ol diye uzatip, beraber su Fasist rejime omuz omuza verelim diyorum. Su ara 10.000´inci Paylasimimi astim. Bir evvelsinekisini 9000 siralarinda Sehit düsmüstü. Bunada ugrastilar, basaramadilar. CHP sayfalarini bayagida temizlemistim. Kiliclar bayagi carpisildi.
Etiketler |
eğitim’den, marşı, milli, yasağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |