05.08.2013, 02:04 | #11 |
|
Cevap: Tadına Doyulmayan Çikolatalı Lezzetler
Off nedir benim bu çikolatayla olan derdim. Ne kadar güzelsiniz siz öyle. Aşık olmamak elde değil. Tüm aynaları çöpe atıp hepinizi yiyesim var. Teşekkürler canan
|
05.08.2013, 08:13 | #12 |
|
Ahhh Canan ahh ne yaptın sen böyle, diyet bozduran tüm tarifler senden geliyor yaktın beni
Kedi dilimli olanı arada yapıyorum. Portakal yerine , limon-vişne-turunç diğer seçeneklerim. Teşekkürler çok şahane iştahımı kabarttın yine
05.01.2014, 22:26 | #13 |
|
Görüntüler müthiş muhakkak tadlarında görüntüleri gibidir.. Ay! Gidip mutfağı karıştırayım mutlaka bir yerede çikolata vardır ...
Teşekkürler |
Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti |
05.01.2014, 22:28 | #14 |
|
Krema-Çikolata ve Pasta hiç sevmem çok nadir yerim.
Ama ev ahalisi için deneyebilirim. Aslında çok güzel gözüküyorlar. Teşekkürler. |
05.01.2014, 22:32 | #15 |
|
Çikolata severim ama çikolatalı yiyecekleri pek sevmem. Neyse ki canım çekmedi, kurtardım yine diyeti
Teşekkürler Canancığım. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
antep fıstığı, fındık, hindistan cevizi, kakao, kedi dili, krema, lezzetler, margarin, nuskat, puding, tarçın, tere yağ, vanilya, zencefil |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |