11.01.2020, 14:02 | #1 |
|
Hangi Paye Kime Verilir?
HANGİ PAYE KİME VERİLİR |
8 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.03.2021, 16:21 | #2 |
|
Cevap: Hangi Paye Kime Verilir?
11/01/2020 tarihinde tarafımdan yazılmış bir yazı, günün anlam ve önemine binaen tekrar edelim dedim...
T.C. İbaresi Türkiye Cumhuriyeti devletini temsil eder, Andımız ulus olmanın şiarıdır, bunların kaldırılması Türkiye Cumhuriyeti devletine ve Türk ulusuna hakarettir.... Türklük bir payedir, şereftir onurdur, övünçtür..... Bu paye layık olmayana verilmemeli, zorla şeref payesi dayatılmamalı.... Yukarıdaki yazımda kendimce bir şeyler anlatmaya çalıştım, takdirlerinize sunarım... Saygılar sevgiler.... |
3 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.03.2021, 17:24 | #3 |
|
Sevgili Mustafa abi ne iyi ettin de bu konuyu tekrar gündeme getirdin ve ben de okudum senin klavyenden dökülen bu güzel yazıyı, teşekkürler...
18.03.2021, 18:38 | #4 | |
|
Alıntı:
|
|
3 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
hangi, kime, paye, verilir |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |