Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Eski 21.06.2017, 01:24   #1
Rosebud
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Herkesin İçinde Dondurma Yiyen Çocuklara Tehdit!

Eminönü'nde dondurma yiyen iki küçük çocuk yoldan geçen iki cübbelinin sözlü saldırısıyla karşı karşıya kaldı.
Birgün - *Bir yurttaşın görüntüleri kaydetmesiyle aydınlanan olayda, cübbeli şahıslardan birinin çocuklara "Müslüman ülke burası" diye bağırdığı görülüyor. Videoyu çeken kişi ile de tartışan cübbeli şahısın, yüksek sesle videoyu kaydeden yurttaşı engellemeye çalışırken yurttaşın üzerine yürüdüğü görüldü.
Tehdit içerikli sözler üzerine videoyu yarıda kesmek zorunda kalan yurttaş, olayı Ekşi Sözlük'te paylaştı.Video çeken kişinin olayı ekşi sözlük aracılığıyla paylaşması üzerine daha çok kişiye ulaşan bu görüntüler de, çocukların 13-14 yaşlarında olduğu bilgisi verildi.

Olayı Ekşi Sözlük'te paylaşan sözlük yazarı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:"merhaba,bugün işim gereği eminönü'ne gittim. tramvay'dan indikten sonra cübbe giymiş iki kişinin 13-14 yaşlarında iki çocukla konuştuğunu fark ettim. yanlarından geçip gidiyordum ki konuşmanın çocukların yediği dondurma ile alakalı olduğunu anlayıp durup dinlemeye başladım, çocuklara söyledikleri "burası müslüman ülke, burada böyle yapamazsınız, herkes oruçlu" temalı söylemleri bitmeyince olaya dahil oldum ve çocukların yanından uzaklaştırdım. beni de yanındaki yaveri ile birlikte biraz tehdit etmeye kalkışsa da geri adım atmayınca uzaklaştılar, üzüldüğüm nokta ben gelmesem kimsenin o iki çocuğa sahip çıkmıyor oluşuydu. " Kaynak: Skandal olay: Herkesin içinde dondurma yiyen çocuklara tehdit!

http://www.youtube.com/watch?v=VqYH2D4qyQA

GerçekGündem

TEARS AND SOUVENIRS

4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.06.2017, 09:11   #2
climax
Üye

Standart Cevap: Herkesin İçinde Dondurma Yiyen Çocuklara Tehdit!

Dün saniyeler içerisinde trend topic oldu ve belki hala da öyledir.

Karşı devrim yemeden önce bu makak maymunlarına sık söylenen bir laftı " yallah İran'a"

Ama şu dönemde bunu söylemek ceserat işi.

Bu oğlanların yaptığı büyük bir aydinlanma başlattı. "Burası laik Türkiye cumhuriyeti ve sahibi biziz!"
Bu algının yeniden tahsisi çok önemli. Kılıçdaroğlu yürüyüşünden bin kat kuvvetli bir protesto!

Yallah!
Eski 21.06.2017, 11:20   #3
ReaL
Deniz Sevengillerden

Cübbeli, sarıklı, bir karış sakallı tuhaf kılıklı insanlar. Günbe gün sayıları artıyor.

Gölcük depremi sonrası "7,4 yetmedi pankartı" taşıyan cahil sıkmabaş türbanlı müslüman kız gözümün önüne geldi.

Demokrasi trendir. İstenilen durağa gelince trenin de işi biter...
4 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.06.2017, 13:11   #4
Rosebud
Müdavim

Şimdi bu çocuklar bir daha sokakta bir şey yemek istediklerinde tedirgin olacaklar belki de artık yemeyecekler, zorla itildikleri saygı nedeniyle.
Dine saygı diye diye Pavlov'un köpeğine döndü toplum, eğer bir toplumda dine saygı refleks haline dönüşürse ki öyle olması kaçınılmazdır, varacağımız nokta işte bu, yani böyle adamların azgınlığı.

TEARS AND SOUVENIRS

2 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.06.2017, 13:13   #5
climax
Üye

@Rosebud yo yo. Bu çocuklar bizim jenerasyon değil. Bunlarda olmaz o dediğin. İnan bak artık inadına sokakta yiyip icecekler
Eski 21.06.2017, 13:16   #6
Rosebud
Müdavim

Umarım öyle olur, o videoyu çeken kişinin çocukları savunması iyi olmuş en azından o müdahaleye maruz kalmalarının yanlış bir şey olduğunu biliyorlar artık.

TEARS AND SOUVENIRS

2 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
çocuklara, dondurma, herkesin, içinde, tehdit, yiyen

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler