29.04.2013, 22:23 | #11 |
|
Cevap: Diyet Tatlı Çeşitleri - Pastalar
Evet,light yiyecekler insülin direncini yükseltebiliyor.Bu yüzden az yemek,esmer şeker kullanmak gerek.
15.12.2020, 23:45 | #12 |
|
Bu ara diyet tatlılara sardım ben de Evet diyet ve tatlı pek bir arada kullanılmaması gereken tehlikeli kelimeler belki ama insan dayanamıyor işte, azıcık da olsa tatlı yemek istiyor. Bu yüzden ben de bu konudan muzdarip tüm arkadaşlarım için son yaptığım tarifi paylaşmak istiyorum. Adı "Hurma Uyutması" Çok lezzetli, hafif ve sağlıklı bir tarif. Ben daha önceden bilmiyordum ama son zamanlarda çokça dener oldum ve o kadar hafif ki deneye deneye tarif verebilecek seviyeye geldiğime inanıyorum. Hemen nasıl yaptığımı anlatayım. Tatlımızda sadece üç malzeme kullanıyoruz. Hurma, süt ve biraz öğütülmüş fındık.
Malzemelerimiz:
Yapılışı ise;
Hurma uyutmalarım bu şekilde hazır. Sizlere de şimdiden afiyet olsun Tarifimin videosunu da ekliyorum merak edip te izlemek isteyen olursa diye https://youtu.be/nGb_iRNdUVw |
19.04.2024, 15:15 | #13 |
|
Konu çok eski olmasına rağmen gayet güzel bilgiler içeriyor.
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
cheescake, çilrkli, dondurma, pastalar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |