![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fragman http://www.youtube.com/watch?v=7Am7i7uM9r0 |
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
Uzun zamandır çok gerildiğim için korku filmi izlemiyorum. Mama'nın özetini okuduktan sonra nedense, izleme isteği geldi.
Sevdacığım, tanıtım için teşekkürler... |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Korku filmlerine çoluk çocuğu alet etmelerinden hoşlanmıyorum.
#4 |
![]()
Bu aralar nerdeyse her gün korku filmi izler oldum. (Ülkenin tamamı korku filmi gibi, zorum neyse
![]() Pan'ın Labirenti ile gözümde süper bir yere kazanan Guillermo Del Toro Mama filminde aynı etkiyi gösterememiş. Filmde çok soru havada kaldı. Sonunda bunların hepsinin cevaplanacağını düşünüyordum ama hayal kırıklığı yaşadım. Artı; Mama figürü tüm film boyunca çok iyi giderken son anlarda ortaya çıkan tuhaf şeyi tüm film boyunca kafamda canlandırdığım korkunç yaratıkla bağdaştıramadım. Yine de korku filmi izlemek istiyorsanız Mama filmi iyi bir seçenek. 7.2/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bazı yerlerinde sıçradım falan ama beni çok açtığı söylenemez bu filmin...
Scary Movie'nin sonuncusunda sanırım, sağlam makaraya alınmış bir filmdir bu...
#6 |
![]() İzlememem de izlemem.
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Filmi iki yıl önce izlemiştim. Konusu ve senaryosu çok hoşuma gitti. Filmdeki Mama karakterinden korksam mı sevsem mi bilemedim.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Gerilim ve korku filmlerine artık son.. Hayatın kendisi korku filmi gibi buna birde parayla katkıda bulunmak gereksiz |
![]() |
2 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Bana kalsa korku filminden başka film izlemem. Eşim izin vermiyor. Eşim evde olmadığı zamanlar izleyebiliyorum ancak korku filmlerini...
|
![]() |
Mezarkabul'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
mama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |