![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Prof. Dr. Balıklı, istilacı balık türüyle mücadele amacıyla bilimsel çalışma yapılmasının gerekli olduğunu bildirdi.
![]() |
#2 |
![]()
Vay sazan oğlu sazan.
Geldiği ülkenin verdiği zararlar yetmiyormuş gibi, bir de balığımı ülkeme zarar veriyor ![]() |
![]() |
5 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]() Yaradan sazanın da hayırlısını versin.
![]() |
#4 |
![]()
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dilaver arkadaşım,
Hep yazayım diyorum,unutuyorum:Bir yanın amatör balıkçı belli.. Nerelerde avlandığını ve üyesi olduğun Balıkçı Sitelerini yazarsan,bakarsın aynı avlaklarda avlanmış,aynı sitelerde yazmışız.. Ben,daha çok o hınzır izmaritlerle uğraşmamla tanınırım.O da nedense yok. Bir de zargana hastasıyım.İstavrit zaten Allahın emri. Salacak-Üsküdar sahilinde,Kalenderde,Aşiyan ve Emirganda avlanırım. Rastgele.. |
![]() |
5 Üyemiz Muradyum'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#6 |
![]()
Bu meret balığın,tv,de birkaç belgeselini izledim,sadece bizde değil,başka ülkelerde bu beladan rahatsız,hatta bir belgeselede bu tür balık yakalayanlara teşvik amacıyla para dahi ödeniyor,sonradan balıklar imha ediliyor,fakat çok çabuk ve fazla miktarda üredikleri için baş edilemiyor
Aşağıda, konudan yaptığım alıntı,bence çok anlamlı,düşünülmesi gerekir.Doğal yapı ile oynarsan,gün gelir o doğal yapıda seninle oynar. Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretim ve Eğitim Enstitüsü Müdürü Yılmaz Emre ise iddialar üzerine yaptığı açıklamada, Carassius türü balık üretimi yapmadıklarını belirtti. Türkiye'de bilinçsiz balık aşılaması yapıldığını vurgulayan Emre, ''Tunceli'de, İznik'te Gümüş Balığı var. Beyşehir Gölü'nde Yeşil Sazan var. Bazı şirketler, ekonomik değeri olan bu balıkların üremesini istiyor. Ekonomik değere sahip balıklar, birileri tarafından o göletlere bırakılıyor ve baskın ırk olmaları sağlanıyor. Tunceli'de Gümüş balığı görülmesi çok ilginç. İsrail Sazanı ise bir şekilde yayılıyor. Hiçbir ekonomik değeri olmayan bu balık göletleri ele geçiriyor'' diye konuştu. |
![]() |
4 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Sevgili Muradyum; evet amatör balıkçıyım. Balıkçı siteleri ile fazla haşır neşir değilim yazım ve üye olma konusunda..
4 Üyemiz Dilaver'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teşekkürler sevgili Dilaver.
Mesajımı yazdıktan sonra,önceki mesajında Sazan'dan bir avcı olarak söz ettiğini gördüm. Rastgelsin Dilaver kardeş.. Dünya küçük bakarsın karşılaşırız. * |
![]() |
3 Üyemiz Muradyum'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Murat yaninda bir Kara GS´li avlanmaya basladiginda, hemen kovmaya calisma bak. ![]() Dilaver sende yaninda bir Gözlüklü avlanirsa Murat diye bagir bakalim, belki bu Murat cikar. ![]() Saka bir yana, Mavi Marmarada görüldügü gibide Ziyonistler Türkiyede yasayabilip, Firsatini bulduklarinda, Memleketlerine gidip, yeniden Türkleri vurabilme sansini kullaniyorlar. Baliklarinida böylelikle isteyerek yaymadiklari ne maalüm. Simdi bir kac sene olacak sanirsam, tam tarihini hatirlamiyorum. Köylüler dis ülkeden Tohumu almaya zorlanmiyorlardi?, böylelikle orada aldiklari tohum Kisir cikip, üretme imkani bile olmamisti sanirsam. Bahsettigim dava, Amerikadan getirilen ürünlerdi.
Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |