![]() |
|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
![]() |
15 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. | aakinaksoy, Aldacı, Banemin, Basakca, Damon, Dilem, erkangurkan, Insanlikarayan, Jazz, LaLe, Limon, Muradyum, ReaL, Subutay, İmge |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Danıştay Başkanını bileniniz var mı?.Çok tatlı biri.
Lepiska ve jöleli-röfleli saçları,şovelye yüzükleri,Pier Carden takım elbiseleri ile artist gibidirler kendileri. Hasılı kelam, Dünya tatlısı bir ademdir başkanım. Mayıs/2006 Danıştay saldırısında,muhterem,yaralanmış,bir Meslektaşı vefat etmişti. Faiiller malum takımdandı..Eeee...Türban dediğin tehlikeli bir alet'tir.Bakarsın şeytan doldurur ikinci bir saldırıda ıska mıska olmaz,postu deldirirsin.Neme lazım?. Cumhuriyeti,laikliği,Atatürk devrimlerini delmişsin,deldirmişsin.Ne gam?..Yeterki makam alınmasın elimden. Bu olay,devrimci hareketin bağrına saplanmış bir hançer gibidir. ***Arkadaşlar,Canan arkadaşımızın verdiği kaynağa ve oradaki yorumlara bir göz atın.Meydanın pek te boş olmadığı hususunda umut verici.M |
![]() |
16 Üyemiz Muradyum'in Mesajına Teşekkür Etti. | aakinaksoy, Aldacı, Banemin, Basakca, Canan, Dilem, erkangurkan, Insanlikarayan, Jazz, LaLe, Limon, Mavigöl, Mustafa Akten, ReaL, Subutay, Yunus Emre |
![]() |
#3 |
![]()
Türbanın okullara girmesinden sonra, mahkeme salonlarına da girmemesi imkansızdı.
Üniversite okumuş, belli bir vizyonu olan kadınların kafalarını bu şekilde hapis etmelerini hiç anlayamıyorum. |
![]() |
14 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. | aakinaksoy, Aldacı, Banemin, Basakca, C.Cienfuegos, Canan, Damon, Dilem, erkangurkan, Insanlikarayan, Jazz, ReaL, Subutay, İmge |
![]() |
#4 |
![]() "Okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır" diye bir söz vardı.
![]() |
#5 |
![]() Adım, adım..
#6 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır, Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır... Fuzuli.
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk. la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin nisi credideritis non intelligentis
|
|
![]() |
9 Üyemiz Subutay'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 |
![]()
Him acaba su bayan Inancina görede Imam nikahinida yaptirdimi, Yoksa simdiye kadar Günahkar hayat yasayip, koynuna gelisi güzel birisinimi, yanastirdi.
Eger öyle bir durum varsa, su Günahkarin Taslanilmasini isteyebilirim. ![]() Biliyorum konuyla iliskisi yok!, sadece su saatte RTL II´de Hitler, Öcünün Yükselisi oynamaya basladi!.
#8 |
![]()
Türbanla girenler emolarda girsin o zaman ya da madem bunun adı eşitlikse herkesi alalım mahkemeye..Bu değildir sözde eşitlik gibi gösteriyorlar çünkü orada dinini belli eden kesim var yani diğerlerine dinsiz demek gibi bir durum.burada türbanlıları insan yerine koymuyorum anlaşılmasın saygım var onlara karşı ama düşününce biraz kötü durum
|
![]() |
9 Üyemiz İmge'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Türkiye de ünlü olmak ne kolay..
![]() |
#10 |
![]()
Endonezya'daydık geçenlerde.Hintli nüfusun yoğun olduğu bölgede.Hanım denize giriyor,ben gölgede öyle boş boş etrafa bakınıyorum.Orta yaşlarda seyyar satıcı bir yerli bey geldi yanıma sohbete.Neredensiniz dedi.Türkiye dedim,anlamadı.İran'mı dedi.Yok dedim,İstanbul'danım.Ha tamam dedi.Müslümanım ben dedi,Sumatra'danmış.Tsunami'den konu açtım,sohbet ediyoruz amcayla.Neyse,bir on dakika falan sonra hanım geldi yanımıza.Normal bikiniyle işte.Amca baktı.Nasıl müslüman bu dedi içinden,anlaşılıyor.Neyse ben gideyim dedi,böyle kafası karışmış olarak ayrıldı yanımızdan.
Singapur'da Mc donalds'dayız.Arkada camın oralarda bir yerde oturuyoruz.Kahve almaya kalktım yerimden.Hanım oturuyor arkada.Kahve hazırlayan gençle sohbet ediyoruz.Neredensiniz dedi.Alıştım ya artık.İstanbul'danım dedim.Ha,ok dedi.Müslüman mısınız dedi.Evet dedim.Konuşuyoruz işte,ayak üstü.Neyse,arkadan hanım geldi,biriki de kurabiye al demeye gelmiş.Genç baktı.Bunlar benimle dalga geçiyorlar bakışı ile baktı ama.Ee,hijab gibi birşeyler mırıldandı,sonra neme lazım dedi,işine baktı.. Dünya halkları için müslümanlık kavramı İran tipi,Afganistan tipi müslümanlık. Uyum sağlamalıyız.Gelecek bunu gösteriyor sanki.. .. |
![]() |
12 Üyemiz Sami'in Mesajına Teşekkür Etti. | Banemin, Basakca, Canan, Damon, Dilem, erkangurkan, Insanlikarayan, Jazz, LaLe, Mustafa Akten, ReaL, Subutay |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
avukat, gökkılıç, hakim, mahkemede, türbanlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |