![]() |
![]() |
#3631 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sahipsiz bir yavru kediyi gömmek kadar acı bir şey yok. İki gün önce kapıma gelen bir yavruya verdiğim ilginin karşılığı bu olmamalıydı.Kollarıma aldığımda kafasını koltuk altıma sokan bu miniğin sonu sokak ortasında bir onun bunun çocuğu tarafından ezilmiş halde bulmak... bu olmamalıydı.
Hayat çok yoruyorsun beni. Beni kötü olmaya zorluyorsun. Katil etmeye zorluyorsun. Dayanıyorum.. Kendime kalan güzelliklerime çirkinim paşam ve sağladığım iç huzuruma dayanıyorum. Zorlama beni hayat. İçimdeki canavarı uyandırmak istemiyorum.
![]() |
#3632 |
![]() En iyisi biraz ortalıktan toz olayım, top list gene kahverengiye dönmüş.
OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#3633 |
![]()
Şehir hastanesinde gece gece laboratuvarı bulmak 10 dkmı aldı. Kaybolduğumu sandığım an. Allahtan çalışanlar var.
|
![]() |
Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#3634 |
![]()
İzmirdeyim ve az önce saat 3.30 sıralarında deprem oldu. İnşallah kötü birşey olmamıştır ve arkasıda gelmez.
![]() |
![]() |
Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#3635 |
![]()
NaNaNe'ciğim geçen gün facebooktaki paylaşımın doğru çıktı.
![]() |
![]() |
Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#3636 |
![]()
Gecmis olsun Izmir!.
Acaba su Minaresi yikilan Caminin Mimari, "Demirden Cimentodan Calan Yandasmiydi"?.
#3637 |
![]()
Daha Kaloriferleri acmadim, Senenin Ilk Kar´ini görüyorum!.
![]() Cicekleri, ve Palmiye agacini Balkondan iceri alirken balkon kapisini bile kapatmamisim!. ![]()
#3638 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pencereye bastırdım yüzümü duraklamadan önce Günahtan vazgeçemiyorum seni ezmemek için Anlayabildiğimden fazlası sayılmaz Her ipucuna bağlı kalarak seni bilmeme izin ver Tanrım Bana bu ruhu verdiğin için teşekkür ediyorum Sevgiyle kalın...
2 Üyemiz Psişik Tırtıl'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3639 |
![]()
Antalyada maanali bir eylem!.
13:00 kadar varan Kahvalti eylemlerinde, TELE1´i izlerken ilginc sesler duymaya basladim!. ![]() Von Winde Verweht Sinama sahnelerinden hatirimda kalan senaryoda, Kazlarin Bagirmalarini andirdi!. ![]() Megerse, zaman zaman bulusan Kadin Vatandaslarimizin toplu Gülüsme Terapi zamaniymis!. Bu Aciklamamin ardindan, Bayan Forumdaslarimiz, Adeta Bahceye kosmus, "Bahceden taslari toplayip" Okudugu Ekran Görüntülerini taslaya bileceklerini düsünüyorum!. ![]() Tabiki ilk hareketlerine saygi duyup, hemen Hak vermek, hatta iclerine sindiramadiklari icin, Taslamaya gecmeden, Aninla, Saninla ilk önce kendilerini tanitip, Icinizde Konusup, En Cirkininize Ilk Tasi Atabilmenizi saglayip, Kendinizi Rahatlatmanizi dilerim!. ![]() Bu Aciklamanin Ardindan Gülme Kirizinin Dakikalarinida bildirirseniz, Bunada tabiki bir baska sözüm olamaz!. Bunu Paylasirken zaten Gülümseme Kirizlerinle karsilasmistim!. ![]()
![]() |
#3640 |
![]()
Sen Antalya' dasııın
![]() TV.izleyip kahkaha atmadım ama, senin yazdıklarına çok güldüm ![]() Tüh...taşlama zamanını kaçırdım ![]() |
![]() |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
geçeni, içinden, söyle, İçinden |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |