07.10.2013, 15:01 | #21 |
|
Cevap: İçinizi Isıtan Lezzeti Böyle Denediniz mi? | Çorba Yapmanın Püf Nokt
Çorba mevsimi geldi, Başakça'da ''hadi yapın'' der gibi koymuş önümüze konuyu.
Teşekkürler Mercimek çorbamdan asla vazgeçmem, hergün olsun içerim. Hasat sana da teşekkürler verdiğin bilgi için. |
07.10.2013, 15:21 | #22 |
|
Yutkuna yutkuna konu mu okunur ya!!!
Öğle yemeği yiyemedim işlerden. Sıcacık bir çorba olacaktı ki şimdiiiii. |
08.10.2013, 09:41 | #23 |
|
Efruz'un yaptığı çorbayı bizlere sunması, Başakça'nın püf noktaları derken öğlen yapacağım çorba konusunda karar veremez oldum. Aklımı karıştırdınız kızlar ben ne güzel şehriye çorbası yapacaktım. Şimdi aklımı yoğurt çorbası mı , sebze çorbası mı ? meşgul ediyor.
Hasat'ın verdiği bilgiyi bende uygularım. Hepinize teşekkürler, çok şahane iştah açıyorsunuz. Aldığım her gramı sizden biliyorum. ( Daha evvel yazmıştım sanırım ama yineleyim; şehriye çorbasına atacağımız bir adet zencefil hem daha vitaminli olmasını sağlıyor hemde lezzetine lezzet katıyor. Akdeniz bölgesinde bolca mevcut olan turunç meyveside mercimek çorbasına yakışıyor.)
bayat ekmek, böyle, çorba, denediniz, et suyu, içinizi, isıtan, kaşar peyniri, krema, maydanoz, noktaları, rende, tavuk suyu, yoğurtlu çorba, şehriye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |