![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cadıı, Türkçeyi çok iyi kullandığını biliyorsundur. İfade edebilme çok iyi.. Ama konunun içeriği kötü...
#12 |
![]() Kendi ayakları üzerinde durmak isteyenler yapabilir. Ya durmak istemeyenler?
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben de başlıkta karalama okuyunca resim falan yaptın sandım
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ![]() ![]() ![]()
#15 |
![]()
Elinle çizdiğin resimler mi ?
Evetse cevap, paylaş ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]()
Ben başka yerimle çizemem, ya da boyayamam ki
![]() ![]()
#17 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İşte en can alıcı ve öğrenilmesi gereken bu (elektrik) konusudur. Bütün diğer konular es geçilse bile, herkesin elektrik devresinin çalışmasını, konrol kalemi kulanmasını, elektrik çarpmasının nedenlerini, sigortanın atma nedenleri, (eski-yeni sistem) sigortanın tamiri gibi elektrikle ilgili konuları mutlaka bilmelidir. Hani evlendirme programlarında derler ya, ''Elektrik alamadım.'' Eğer elektrik tesisatı hakkında yeterli bilginiz yoksa, inanın Başakca gibi çok kolay elektrik alabilirsiniz. ![]() Öğrenin derim... |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Çok fenasın haaa, bir lafın anlamı anca bu kadar değiştirilebilinir ![]() ![]() Sen de düşünür kararını verirsin ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]()
Karalamalarınız böyle ise karalamadıklarınız nasıl acaba, merak ettim.
Hayat Bilgisi dersi gibi olmuş adeta satırlar. Kısa,manidar ve gerçek. Tebrik ve teşekkür ederim.
#20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hayat insanın kendi ayaklarının üzerinde durabilme sanatıdır. Zanaatkar olarak yetişen insan hayatta herşey ile baş edebilir. Ama özgüveni eksik, şüphe ve meraktan yoksun insan sadece zanaatkarların yaptığı tabloları izleyerek iç çeker. Bu iki insanın yanyana gelmesi kadar acı bir olay yoktur malesef.
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk. la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin nisi credideritis non intelligentis
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
cadii, diyor, iyiyim, karalamalar, mesela, üsteleme |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |