![]() |
|
Anketler Her konuda anketler |
Anket Sonucunu Göster: Burcunuz Size Uyuyor mu? | |||
Evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 62.75% |
Hayır |
3 | 5.88% |
Bazen |
11 | 21.57% |
Burçlara İnanmam |
5 | 9.80% |
Katılımcı sayısı: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Fala inanma Falsız kalma
![]() |
![]() |
5 Üyemiz Limon'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#12 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Boğa erkeğini merak eden varsa en güzel örnek benimdir herhalde.Tüm özellikleri bende mevcut sadece cimrilik huyunda örtüşmüyorum eğer bende cimriysem eli açık bir insanı düşünemiyorum ![]()
![]() |
#15 |
![]()
bazen tutturuyorlar
![]()
Bunu okuyan kişi. Gülümse. Çünkü sen bunu hak ediyorsun. Seni üzenler belki bunun farkında bile değil. Gözyaşlarını kimse hak etmiyor. Kendini yıpratmak gidenleri geri döndürmeyecek veya olanları değiştirmeyecek. Bu yüzden gülümse. Gülümse ve iyi hisset. Farklılığının farkında ol. Bu dünyada bir eşin, benzerin yok. Bunu hisset. Gülümse. |
![]() |
Karabiber'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#16 |
![]() ![]() |
![]()
Ben burçlara inanmayan biriydim.
Ta ki askerde elime kalın bir burç kitabı geçene kadar. O kitabı okudum ve bahsini geçirdiğim kitapta "burcumun özellikleri" olarak belirtilenlerin biri dışındakilerinin üstüme cuk oturduğunu hayretle gördüm. Üstüme oturtamadığım biri ise "alaycıdırlar"dı ama bir süre sonra kendimi tarttığımda, "Sen alaycı değilmişsin gibi görünüyorsun ama bu durumu uygun ortamı bulamamışlığın keyfiyeti meydana getiriyor. Yoksa uygun ortamı bulsan bal gibi de alaycısın" dedim ve bunları düşünmek suretiyle ise o üstüme oturtamadığım özelliği de kabullendim. |
![]() |
Boyacikoylu'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#17 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ouw kesinlikle evet, şu genel özellikleri baya uyar.
Mavisever'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İnanmıyorum, ama çoğunluğu uygun. Ara sıra okurum, o da hani ''fala inanma falsız kalma'' meselesinden ibaret. Aslan burcuyum.
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben kova burcuyum. Çok fazla espri yapmam, yeteneğim de yoktur. Ayrıca meslek olarak spor yapıyorum. Matematik ve türkçeye oldum olası kafam basmamıştır.
![]() |
#20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
inanmamı işaretledim aslında ne inanarım ne inanmam daha doğrusu burç falan umrdumda değil
![]() |
![]() |
2 Üyemiz Supertramp'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
uyuyor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |