![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mutsuzluğumuzun, yalnızlığımızın eksikliğimizin, şu içimizdeki boşluğun sebebi gerçekleşemememizin Arkadaşlıkta ya da aşkta fark etmez; duygularımız sıradan, maalesef fazlasıyla sıradan...
21 Üyemiz **EMEL**'in Mesajına Teşekkür Etti. | Banemin, DAMLA, Duayen, frd@y, Isilti, Kardelen, Kardelen26, LaLe, Lilium, Mathematician, Megan, Müşerref Özdaş, nur@n, OkyanusunKalbi, osteos, Öykü, ReaL, Smyrna, TÜRKçe, Umit |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Konuşun..
![]() |
![]() |
3 Üyemiz nur@n'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]()
malesef böyle emelcim.. bunları yaşayarak büyüyor olgunlaşıyoruz.
![]() düz bir hayat varmı..!değişimden kaçmak kabullenmemek mümkünmü..! hep vazgeçilmedikki hayatta.. bizimde vazgeçtiklerimiz oldu.. vazgeçilmez lerimizde ![]() bünyen kadar,yüreğinin beyninin aldığı kadarını taşıyabiliyorsun ancak..mideni fazla doldurduğunda nasılda rahatsız olursun dimi..ya kusarsın yada hazmedene kadar ızdırap çekersin ![]() ![]() kalanlar,kalmayı becerenler zaten bizimdir onları sarıp sarmalayalım yeter bence ![]() |
![]() |
4 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() sağolasın canım, hayat böyle iştee, ben okurken ablamla eniştem geldi aklıma bır zamanlar neydi.... şimdi ne.... bırbırlerini görseler boğacaklar üfff üff |
![]() |
4 Üyemiz DAMLA'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#5 |
![]()
Ah be damlacım bide öyle bir durum var demi ayrılmayı beceremeyip boğaz boğaza gelmek en acısıda bu galiba zaman herşeyi harcıyor sevgiler bitiyor ama neden sonunda düşman olunur ki
![]() Bu arada herzaman orda duran imzan bugün gözüme gözüme girdi ne kadarda doğru bir laf değilmi insan bunu hayatına şiar edinmeli bence teşekkürler Damla ![]()
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ellerine saglık çok guzel bir yazı .
ne yazıkki ilişkilerde (ister evlilik ,ister arkadaşlık ,isterse sıradan ilişkiler )en buyuk eksikligimiz konuşmamak konuşamamak ,tarafların mutlaka karşılarından beklentileri var ve bu beklentiler gerçekleşmedigi red edildligi surece dışa vurulmayan ofkelere neden olmakta ,bu kuçucuk ofkecikler zamanla birikip birikip inanılmaz patlamalara kırgınlıklara kavgalara neden olmakta , oysa biraz cesur olup duşuncelerimizi beklentilerimizi karşımızdakine anlatsak ,mutlu olmamız için bunlar bunlar gerekiyor diyebilme cesaretini gosterebilsek acaba yine ustteki satırlarda yazanlar başımıza gelirmi ,yoksa çok daha farklı bir hayatamı sahip oluruz , ne dersiniz ?
Ya çaresizsiniz, yada çare sizsiniz. Benim Hayatımı Yargılamadan önce .. Benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç . Hüznü, acıyı ve neşeyi tad... Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !! Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN |
![]() |
5 Üyemiz Megan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Ne kadar güzel anlatmış. Bu yazıya nazaran Nazım Hikmetin çok sevdiğim yazısı aklıma geldi... Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. *** Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. *** Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun asolan yürektir.Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini... Bir taraf aşkı için savaşıp diger taraf gitmeye razıysa artık çaba sarfetmek kişinin kendine olan saygısını yitirmesine sebep oluyor.Verdiği vaatlerin gerçekleşmemiş olması ufacık birşeyden dolayı ayrılmanız sizin duydugunuz aşkın,verdiğiniz emeklerin susistimal edilmesinden başka hiç bir işe yaramıyor... Verilen değeri haketmeyen kişilere sevgi göstermek bile onlara en büyük iyilik aslında.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
yazıyı okurken benimde aklımda güncenin paylaştığı yazı canlanmıştı bi an..
hayatımızda ilişkilerimiz o kadar zayıflamış ki gerek dostluk gerek sevgili.. en ufak bi yanlışında bütün doğrularını silebilecek kadar hemde.. söylenen sözler yapılan davranışlar okadar sıradanlaşmış ki.. eskiden söylendiğinde insanda derin anılar bırakan sözler şimdi anlamını yitirmiş.. seni seviyorumlar sensiz ölürüm yaşayamamlar sen benim canımsınlar dolduruyor her tarafı.. ama kötü gününde yanında olmasını beklediklerin yanında olmuyor.. teşekkürler çok güzel bir yazıydı ![]() |
![]() |
8 Üyemiz Lilium'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 |
![]()
Eklediğin yazın çok güzelmiş Okyanusum teşekkürler ...
![]() |
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teşekkürler Emel, çok anlamlıydı.
'' ...Hani o sizin en yakınınız zannettiğiniz arkadaşınız var ya; "Sen benim canımsın", "En sevdiğim dostumsun" diyen arkadaşınız var ya; ona en çok ihtiyaç duyduğunuz anda buharlaşıp uçuveriyor aniden....'' Daha bugün bir dostumla konuştuk bu konuyu. Diyordu ki: '' Çok samimi dostların ihtiyaç duyduğun zaman nasıl yok olduklarını görmek ölümlerini görmekten daha acı. '' .. Hangimiz bu acıyı yaşamadık ki. :-( |
![]() |
6 Üyemiz Müşerref Özdaş'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
devam, ettiğimiz, kendimiz, kişiliğimiz, yitirmeye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |