![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
![]() |
6 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]()
Çok teşekkürler Lale.
Yaz aylarındayız. Deniz aktivitelerine katılırken dikkate almak gerek. ![]() |
![]() |
4 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Herşey riskli yahu bu hayatta...
Yolda yürümek bile....
![]() |
#4 |
![]()
Bu yaz yeniden dalabilmek istiyorum. Vurgun önemli bir konu. Paylaşım için teşekkürler
![]()
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
daha yeni başladım bu işe ama şunu söyleyeyim gerek ağızdan gerek burundan rahat bir şekilde nefes alabilmek kadar güzel bir şey yok...
sualtının güzelliği ayrı bir konu ve sualtına gerekli donanım ile dalmak oldukça keyif veren bir şey... sağlığı yerinde olan herkesin bu ve buna benzer sıradışı faaliyetlerde bulunmasını tavsiye ederim... |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
vurgun, yemek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |